Karta pamięci: 128 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K810i
Zaproszone osoby: 4
Firmware: R8BA024
Wysłany: 2007-03-10, 15:12 Na Dzień Dobry
Słoneczko wstało a wraz z nim ja, życzymy Tobie miłego dnia
Tysiąc całusków z rana + 2 do śniadania, + 2 na potem i jeszcze raz tam i z powrotem. A wszystko to razy dwa na dobry początek dnia!
» Gdy rano otworzysz oczy pomyśl, ten dzień będzie uroczy, bo jest ktoś kto o Tobie pamięta i to nie tylko od święta
» Gdy Cię zbudzi blask słoneczka i wywleczesz się z łóżeczka, skończysz spanko, zjesz śniadanko na podwórku się spotkamy i tam dłużej pogadamy
» Miłego dnia po bladym świcie i wiele słonka na nieba suficie
» Słonko ma bardzo piękne zwyczaje, mówi dzień dobry gdy rano wstaje, a ja ci mówię dzień dobry złotko, ściskam gorąco, całuje słodko
» Dzieńdoberek na rondelek czy już wstał mój kartofelek? Humor mam dziś beznadziejny sexik z rana jest potrzebny!
» Dwa całusy z rana, dwa do śniadania, dwa na potem i jeszcze raz z powrotem, a to wszystko razy dwa na miły początek dnia.
» Dzień dobry Aniu! Pozwól złożyć Ci ukłony, być może pisząc do Ciebie, piszę do przyszłej żony.
» Całuje Cię na dzień dobry moje Ty kochanie to dobry dodatek do kawy i grzanek... polubisz taki poranek:)
» Słonko ma bardzo piękne zwyczaje, mówi dzień dobry jak rano wstaje, a ja Ci mowie dzień dobry złotko, ściskam cieplutko, całuje słodko!
+ -
» Dzieńdoberek mój Koteczku Czy to ładnie o tej porze leżeć w łóżeczku? Wstawaj szybko, szybciuśieńko, przyjdź tu do mnie raniusieńko
Mrówka, krówka i baranek, tygrys i hipopotamek, myszki, liski oraz bobry - wszyscy mówią ci DZIEŃ DOBRY!
» Wstaje ranek, wstaje dzień, kończy się Twój słodki sen i ja także budzę się i Ci pisze kocham Cię!
» Jak pszczółka od rana zbiera miód z tulipana tak ja słodko Cię budzę....bo strasznie sie tutaj sama nudzę!
» Jedno słońce - to na niebie - już dziś wstało. Me pytanko wprost do Ciebie to czy Ty Słoneczko też już wstałaś i czy dobrze sie wyspałaś?
» Buźka moja mała rybko, właśnie wstałem lecz za szybko, bo mi ładny sen się snił - pięknie całowałaś w nim
» Chciałabym widzieć oczka Twoje, móc Cię wziąć w ramiona moje, na śniadanie całusa dostać i z miłością przy Tobie zostać
» Dzień doberek! 100 całusów z rana +2 do śniadania +2 na potem i 2 z powrotem a potem wszystko razy 2 na miły początek dnia
» Gdy radośnie powita Cię dzień zacznij wierzyć, że cudowny jest świat kiedy kochasz i jesteś kochany.
» Chciałbym widzieć oczka Twoje, móc w ramiona wziąć Cię moje, na śniadanie całus dostać, i z uśmiechem już tak zostać!
» Cześć Kochanie jak tam spanie? Czas najwyższy na wstawanie! Co zjesz dzisiaj na śniadanie? A może masz ochotkę na miłości uprawianie? Bo ja tu czekam na łóżka polanie
» Witaj mój robaczku w ten wyjątkowy dzień. Musisz wiedzieć, że wyjątkowo dużo będę o tobie myślał, bo przecież jesteś wyjątkowa, wyjątkowo mocno całuję...
» Uśmiech i szczęście niech w Twym sercu gości, Niech każdy poranek słońcem Ciebie wita tego życzy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.