Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Play
Sony Ericsson: k800i & Samsung SGH-Z400
Firmware: R3A022
Wysłany: 2007-04-10, 11:08 Apel do wrzucających pliki
W trosce o ład i porządek jak i atmosferę na forum, postanowiłem zaapelować do uploaderów aby wrzucali pliki dokładnie wg wzorów i regulaminów działów (w każdym dziale jest gotowy szablon, którego wystarczy wypełnić odpowiednimi danymi) Pamiętajcie także o opisie tematu (W dziele dzwonki: techno, hiphop... W dziale Gry java: Wyścigi, strategia, logiczna... W filmach: akcja, dramat, horror... iid) Jeśli chodzi o sam upload plików, to jak już zauważyliście preferujemy rapidshare, aczkolwiek nie zabraniamy (wręcz preferujemy) wrzucanie plików na dodatkowy dowolny serwer. Dla ambitnych proponuję pakować pliki w programie archiwizującym (winRAR) i zabezpieczanie ich hasłem "www.se24.pl" Zapewni to nam większe bezpieczeństwo, oraz reklamę To jest dla ambitnych, ale zamieścić na końcu nazwy pliku dopisek "(www.se24.pl)" to wcale nie jest duży wysiłek, a bardzo nam pomoże
Mam nadzieję że będziecie się do tego stosowali. Jeśli coś przeoczyłem, albo macie jakieś nowe propozycje to nie krępujcie się, piszcie
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k850i
Zaproszone osoby: 551
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-05-21, 16:58
Prosiłbym żeby uploaderzy, potwierdzili przeczytanie tej wiadomości. I starali sie dopisać te www.se24.pl do swoich uploadów bo to naprawdę pomaga, dzięki temu jeśli ktoś wykorzysta nasza wrzute adres naszego forum pójdzie dalej. A spotkałem sie np. z tym ze ktoś wykorzystywał moje wrzuty gdzie indziej niż te forum. I co do opisu tematu zdarza sie tez wam zapomnieć a grupa Uploaderów sie ostatnio radykalnie zmieniła wiec jeszcze raz proszę o przeczytanie powyższej wiadomości
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy Przeczytaj FAQ
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K310i
Wysłany: 2007-08-05, 17:19
Ok, przeczytałem i będę stosować. Dzwonków nie będę pakować, bo wrzucam na zippyshare, żeby można było posłuchać. Pozostałe moje uploady (oprócz tapet ) będą spakowane i zabezpieczone hasłem www.se24.pl . Dopisek też będzie.
Ostatnio zmieniony przez Mast3r 2007-08-05, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.