Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: c902
Wysłany: 2009-12-16, 15:43 telefon się rozłącza
Niedawno wymieniłam mojego SE W880i na C902. Bardzo sobie chwalę nowy telefonik, ale mam pewien problem
Otóż, przy poprzednim telefonie używałam Float's Mobile Agent do wyciagania wiadomości, ale także do ich wysyłania. Używałam kabla usb. Nigdy nie miałam z tym problemów. Teraz jednak, kiedy użyłam FMA do nowego c902, nie mogę ani ściągnąć książki tel. z telefonu, ani wysłać wiadomości przez FMA, bo telefon się rozłącza. Myśląc, że po prostu FMA jest za stary do c902, ściągnęłam sobie My Phone Manager, który co prawda wczytał mi książkę, ale przy wysyłaniu wiadomości wystąpił ten sam błąd - telefon się rozłączył. Co może być tego przyczyną?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.