Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: W910i (b)
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2008-12-20, 16:51
a czy nie lepiej wydać te pare zł więcej i iść do serwisu i zdjąć normalnie? Ja mojego oddałem do takiego serwisu (Teletorium, jeden z lepszych w kraju) i w ciągu pól godziny fona miałem do odbioru, bez ryzyka że ten cały turbosim nie zepsuje mi karty ew. styku... dałem 50 zł i jestem zadowolony
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: W910i
Wysłany: 2008-12-21, 12:33
No najlepiej jest zdjać simlocka w jakimś serwisie dać 50zł i po problemie, ale szkoda mi troche gwarancji bo jest nowy, gwarancja obejmuje 2 lata i wrazie jakiś problemów po prostu zanosze go i robią za darmo. A z tego co widze to dużo osób zakupuje te turbosimy.
Fajnie, że do dziś nikt mu nie napisał, że można już samodzielnie to zrobić
Jak komuś się jeszcze przyda to tu maci linka do programu
Należy ściągnąć i się zarejestrować....program działa na 100% sam wcześniej testowałem....
Sorki za odkopywanie tematu ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.