//Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz, proszę ja umieścić w odpowiednim dziale. W tym temacie podajemy TYLKO prośby i linki do tematów z forum.
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k850i
Zaproszone osoby: 551
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-03-25, 20:53
ja mam bardzo duzo tapet i chetnie bym sie nimi podzielil ale nie chce mi sie wrzucac na imageshack.us tysiaca tapet wiec jesli ktos chce to wrzuce na rapid i podam na priv linka. 90% to kobiety (skromnie ubrane badz wcale)
89goool [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-04, 22:21 Widzew
Trzymaj tomi18a kilka tapetek
DeVo [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-07, 16:22
To moze ja poprosze kilka animacji/tapet z filmów:
"piraci z karaibów"
"Lotr"
i jakies ciekawe animacje/tapety parkurowcow
Telefon oczywiscie k510i ;p
Ostatnio zmieniony przez DeVo 2007-04-07, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: N73
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2007-05-13, 21:45
ej załątwcie mi tapety Górnik Zabrze
ale mi to forum i ten post wpisujesz jaka chcesz tapete i ci zalatwimy no jasne ja k***a czekam od 2 dnich i nie ma
kambol89: nie zawsze można znaleźć tapet o które prosi user w danym rozmiarze. I nie zawsze jest czas żeby poszukać, bo przecież każdy ma jakieś obowiązki które są wazniejsze. I nigdzie nie jest napisane ze dana tapetę na 100% dostaniesz.
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: K510i oraz stary J210i
Wysłany: 2007-07-03, 21:28
Poszukuje animacji jakiś kobietek, ładnych, ubranych lub nie ;P . Wiem, że są na forum, ale dopatrzyłem się tylko kilku . Gdyby ktoś wrzucił parę byłbym bardzo wdzięczny. Rozmiar downolny, może być od 50x50 do 1600x1200
_________________ Godzina śmierci godziną wypawienia, właśnie w chwili śmierci kończą się Twoje zmartwienia- Peja.
Sony Ericsson: k750i & k550i
Wysłany: 2007-07-05, 23:21
Ja Poszukuje Tapetek lub Animacji ale animacji lepiej FC Chelsea z Napisem Extreme19**. Kto to zrobi to pewnie jest pro bo ja bym do tego nigdy nie doszedl.
Z Góry Thx!!!
Karta pamięci: 128 MB
Sony Ericsson: w200i
Wysłany: 2007-07-06, 16:54
Ja poszukuje tapet i animacje zwiazane z Liverpoolem.Z gory dzieki.
_________________ "On peszy sam siebie. Jest jak duże dziecko, nieprawdaż? Mourinho to wielki trener, ale nie można powiedzieć, że jest wielkim człowiekiem." Jamie Carragher o Jose Mourinho.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.