jeśli ktoś by znalazł te gry na k310i
GTA (o ile jest)
Wormsy (nie te 2vs2 z jedną bronią i jedną mapą)
Counter Strike lub Half-Life (mogą być oba)
Heroes of Might and Magic
nie wiem czy takie gry wogóle są na komórki ale jak ktoś je znajdzie to niech tutaj je zamieści bo gry są "niewąskie" <ok>
Działają, jest tylko jedno ale: te wormsy to jest wersja New Edition (taką już na komie mam), a mi chodziło o pierwszą część A sacred działa doskonale.
Dodatkowo poszukuję gry Chessmaster - bo jak widzę na forum jej nie ma...
Ostatnio zmieniony przez _Gadget_ 2007-07-02, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Poszukuje gier do SE T630. Wiekszośc gier o rozmiarze tego tel.(128x160) na nim nie działa. Może potrzeba jakieś spacjalne wersje.
Zależy mi szczególnie na wszelkich piłkach kopanych i menagerach )
Gry mogą być też na T610. Powinny wtedy na T630 działać.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Poszukuje gier do SE T630. Wiekszośc gier o rozmiarze tego tel.(128x160) na nim nie działa. Może potrzeba jakieś spacjalne wersje.
Zależy mi szczególnie na wszelkich piłkach kopanych i menagerach )
Gry mogą być też na T610. Powinny wtedy na T630 działać.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Gry nie działają z powodu, że na T630 masz starą wersję javy. Na najnowszych fonach zainstalowana jest wersja MIDP 2.0, Ty zaś masz MIDP 1.0, która nie umożliwia np. grania w gry 3D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.