Szukam jakiejś gierki sportowej , (tylko nie wyścigów) np. Real Football może być jakaś siata do gry przez bluetooth
z góry dzięki
(przejadły mi się już troszkę wyścigi , a z kumplem dużo gramy przez blutacza
Pozdrawiam.
bkenobi [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-03, 20:54
Ja szukam gry Wiedźmin (The Witcher), jest ona do ściągniecia tylko dla osób telefoni PLAY, anie wszyscy mają ta sieć. Więc prosiłbym o umieszczenie tej gry. Z góry dzieki.
ja takze mam kilka próżb (nie znalazlem )
176x220
-Warcraft (strategia)
-bunout (scigałka)
-moonbase one (przygodówka-strzelanka)
-heli strike (helikopter w 2d)
A ja poszukuje gier w które moge grać przez bluetooth na SE K800i może stworzyć by taki osobny dział ponieważ jestem studentem i naprawde przydałyby sie mi ry w które moge pograć z kumplem :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.