Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k850i
Zaproszone osoby: 551
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-06-04, 14:16 Poszukiwane filmy pełnometrażowe
Jeśli poszukujesz jakiegoś filmu pełnometrażowego napisz w tym temacie.
//Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz, proszę ja umieścić w odpowiednim dziale. W tym temacie podajemy TYLKO prośby i linki do tematów z forum.
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy Przeczytaj FAQ
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: N73
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2007-06-09, 18:52
czy ja prosilem o strone czy film
[ Dodano: 2007-06-15, 22:27 ]
poszukuje filmu fantastyczna czworka narodziny srebnego serfera i czy by jak ktos wezucal mogl dac z napisami lub po polsku
Karta pamięci: 512 MB
Sony Ericsson: K750/W800
Wysłany: 2007-06-18, 19:28
Szukam filmu: Scarface, na SE K750. Film moze byc obojetnie czy Lektor, czy Napisy (jak juz to zeby te napisy byly PL i tam wklejone dobrze). Format 3gp, niewiem czy K750 czyta mp4. Noi zeby bylo dobrze widac i slychac. Moze byc to link odrazu do pobrania lub do strony z tym filmem (co do strony to jak juz zeby nie trzeba bylo placic za pobranie/rejestracje)
Sony Ericsson: K700i
Zaproszone osoby: 8
Firmware: R2CA001
Wysłany: 2007-08-31, 15:59
Poszukuję filmu 'How high' z lektorem lub z napisami, w rozmiarze 220x176 (ewentualnie mniejszy jak nie wyjdzie na 30-35MB), aby zmieścił się w 30-35 MB. Moja konwercja z lektorem zajmuje 40 MB, a pamięć K700i jest znacznie ograniczona. Więc jak ktoś ma dobry program do konwertowania to proszę o link do programu, albo o film
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.