Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: Samsung Z400
Zaproszone osoby: 1
Firmware: Top Secret
Wysłany: 2007-08-12, 21:48
Gdyby ktoś miał dzwonek Do you know - enrige iglessias :D żeby leciała piosenka dzwonek ma działać na noki 6020 a ona nie obsługuje mp3 wiec nawet nie wiem jaki format :D to bym prosił o zamieszczenie dla kumpla
Sony Ericsson: k310i
Firmware: R4DA044
Wysłany: 2007-08-13, 20:40
Pilnie poszukuję kawałka muzyki w formacie mp3 z serialu Włatcy Much z odcinka Wykopki. Chci mi zeby ktoś zrobił wycinek muzyki jak ten rolnik po nich przyjeżdza i jak walnie w kosz i mówi Ożesz w piz*** jeb**** mać wyrosło jak z pod ziemia! ten kawałek jak od ozesz do podziemia! Z góry THX
[ Dodano: 2007-08-14, 21:01 ]
Odświerzam temat!
_________________ www.OGameQ.blo.pl Zapraszam wszystkich do gry na serwerze OGameQ Miła atmoswera i admini. Serdecznie Zapraszam!
Karta pamięci: 1024 MB
Sony Ericsson: w810i
Wysłany: 2007-08-15, 10:07
Nakane napisał/a:
Cześć, szukam muzyki z reklamy heinekena
(Facet sie wywija itp .. a na koniec reklamy babcie bija piatke)
Znalazłem nie dawno na czyimś chomiku z podpisu na se24.pl ale zgubiłem
Sony Ericsson: k600i
Wysłany: 2007-08-23, 21:04
poszukuje nie tyle dzwonka co mp3 zespołu Milkshop-"tak jak ty" ale wersja po angielsku! jesli ktos nie kojarzy to jest ta nuta która leci na poczatku dokumentu "Klatka".....
a ja szukam krotkich dzwiekow SMS w stylu slynnego przestrzennego do-mi-so.
Namietnie tez szukam specyficznych odglosow dobrej jakosci np gong slyszany na dworcu przed zapowiedzia pociagu (bim bam), czysty plusk wrzucanego kamienia do wody itp:)
Pilnie poszukuje Soundtracka z filmu: Gladiator - Now we are free całe mp3 jest zbyt wielkie, a ja szukam nieco okrojonej wersji jeśli ktoś posiada to z góry Bóg zapłać :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.