Poszukuję programu który będzie mógł powiększać obrazki w K700i... np. taki IfranView Mobile Edition albo coś takiego... i jeszcze jeśli nie będzie to zbyt duży fach program do rozpakowywania RAR-ów i ZIP-ów na k700i oczywiście
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: W200i
Wysłany: 2007-08-21, 18:10
szukam programu do oglądania filmów mp4 i 3gp na telefonie w200i(120x160), chodzi o to, żeby program miał w opcji pełnego ekranu możliwość przewijania, irytujące jest ciągłe oglądanie filmów od początku albo na połówce ekranu:| podobne problemy są na wszystkich ericssonach, nie mam pojęcia jak oni ten fabryczny soft robią, że zawsze jakieś buble są:(
Karta pamięci: 512 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: K750i
Wysłany: 2007-08-23, 08:40
roballo napisał/a:
Sprawdziłem - nie warto sobie głowy zawracać
No to mi przykro Cieżko bedzie o coś ciekawszego - "krąży" jeszcze aplikacjia pod nazwą MobiExcel, ale przy zainstalowywaniu okazuje się, że to to samo co MiniExcel... <nie>
_________________ Si vis pacem, para bellum...
Ostatnio zmieniony przez Sadek 2007-08-23, 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Heyah
Sony Ericsson: K550i
Firmware: R6BC002
Wysłany: 2007-09-04, 16:48
poszukuję aplikacji, ktora poda info o telefonie ale najbardziej mnie obchodzi temperatura na zewnątrz (nie baterii). Napewno coś takiego jest. Jak będzie to proszę napisać.
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: w810i
Wysłany: 2007-09-04, 19:24
John_Locke, mógłbyś mi powiedzieć jak ta aplikacja miałaby mierzyć temperaturę bez (hmm, jak to nazwać?) czujnika temperatury powietrza <co> przecież SE nie mają czegoś takiego wbudowanego.
Ostatnio zmieniony przez kalwi 2007-09-04, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.