Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: K700i & k300i
Firmware: R2AA003
Wysłany: 2007-04-23, 20:35
Cytat:
ustawic brak dziekow (przytrzymac #, przynajmniej w k700 dziala)
BUHAHAHAHA!!!!!! Facet na oczy nie widzial k700i!!!!!!
Vanquish: BUHAHAHAHA!!!!!! Facet na oczy nie widzial k700i!!!!!! z Orange
Cytat:
Wie moze ktos jak wylaczyc to klikniecie przy robieniu fotki lub przy rozpoczeciu nagrywania??;>
najlepiej zadzwonic pod bezplatny numer np. w Popie *500 podczas rozmowy klikamy wiecej ->menu glowne-> aparat i cieszymy sie robieniem zdjec bez dzwieku <jupi>
Btw temat zamykam, to już było
niwa_1982, odpowiem - nie da sie. kabel servisowy nic nie da.
<brawo> <lol>
Da sie da. Potrzeba FAR MANAGER + SEFP i kabel serwisowy. Taki programik,mały wielki program.
Wystarczy troche poszperac i poczytac a wtedy to juz mozesz sobie to zrobic i o wiele wiecej.
Ostatnio zmieniony przez pbog1 2007-04-27, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi po prostu o wersje softa jaką mamy w telefonie... Ja mam R2CA001 przerabiany przez Orange'utanów i mi sie wyłącza dźwięk migawki kiedy wyciszam telefon...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.