Wysłany: 2007-05-27, 08:48 [Mam pytanie] Przesyłanie gier
Czy można tak wrzucić gry na komórkę by były w katalogu inne??
(bym mógł je wysyłać do innych z komórki)... :-x k: :good:
89goool [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-27, 10:22
No jezleli posiadasz w swojej komórce folder "Inne" to jak najbartdziej mozesz wrzucic gierki do niego. Zainstaluj sobie Sony Ericsson File Manager I bedziesz mogł wrzucac i później wysyłac komus innemu
Sieć GSM: Heyah
Sony Ericsson: K 7oo i
Wysłany: 2007-05-30, 22:28
Chyba mu chodziło... o to żeby gry chodziły normalnie i można je było dodatkowo wysłać...
Można tak zrobić po wgraniu odpowiedniego patch'a. Wtedy gra[plik .jar] znajduje się w folderze inne a w folderze gry tworzy się automatycznie skrót [.jad]
Nie sprawdzałem tego, ale jeśli masz jakąś grę z oboma plikami to mógłbyś je tak spróbować skopiować bez wspomnianego wcześniej patcha!
case25 [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-31, 09:53
Sprawdziłem to i faktycznie można zainstalować sam plik .jad, mając oba pliki w folderze inne, jednak nie tworzy się skrót, tylko kopiuje się gra normalnie do telefonu. Taki sam efekt uzyskamy wrzucając grę do folderu Inne i ją instalując, bo przecież instalka zostaje w Innych.
Link do programu do tworzenia plików .jad, wystarczy przeciągnąć nad niego grę:
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: k600i
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-10-07, 21:53
Ha ha ha! No niektórzy to mnie dobijają :D Przeciez ktoś rzucił, ze mozna zainstalować z folderu inne. Na przyszlość proponuje wypowiadać sie na tematy, o których ma sie jakiekolwiek pojęcie...
zeby zainstalować grę trzeba poprostu wejsc do folderu inne i tam na odpowiedniej kopii wybrac instaluj
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: k600i
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-10-07, 21:53
Ha ha ha! No niektórzy to mnie dobijają :D Przeciez ktoś rzucił, ze mozna zainstalować z folderu inne. Na przyszlość proponuje wypowiadać sie na tematy, o których ma sie jakiekolwiek pojęcie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.