Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy i mam pytanka dotyczące mojego nowego phona. Czy do modelu k700i są jakieś kody wystukiwane na klawiaturce np do sprawdzenia wersji oprogramowania wegranego do telefonu? Po czym sprawdzićczy wegrany soft jest softem oryginalnym bądź nie? Czy numer IMEI na gwarancji ma taką samą ilość cyfr co po wpisaniu *#06#?? czy o 2 więcej?? ile cyferek normalnie powinien mieć??
Pozdrawiam wszystkich :-)
Widziałem kiedyś jak kumpel wstykał jakiś kod do SE T68i i pokazało się DEMO telefonu, czyli wyświetliło się co ten telefon potrafi, czy na K700i też jest takie coś?
oki, dziękuję :-) mam teraz kolejne pytanko...
otórz sprawdziłem wersjęoprogramowania i wyszło mi :
R2CA001
prgCXC 12582 1_EU_1_C
z tego co wyczytałem na forum to niejest najnowsza wersja oprogramowania. Rozumiem że aby wegrać nowy soft muszę posiadać kabelek serwisowy (bawiłem się niegdyś w zmiany i modyfikacje softu w sony cmd j70 ;-) ) jakie oznaczenie ma najnowszy soft?? skąd go można pobrać (z oficjalnej strony se?? widziałem tam programik do aktualizowania softów w tym telefonie. czy tym się można posłużyć czy odradzacie?? Jak wygląda wymiana softu z gwarancją?? czy nie stracę gwarancji po wymianie softu?? nawet na niemodyfikowany?? Co jeszcze potrzebuję aby wymienić soft na nowy??
Pozdrawiam
PS - co do IMEI to z deka dziwnie.. na pudełku i karcie gwarancyjnej widnieje 15 cyferek... ja po wpisaniu kodu na IMEI mam 17 wszystkie sięzgadzają... ale co to są te dwie cyferki ostatnie po myślniku w IMEI?? czy to może oznaczać że ktoś się bawił i zmieniał IMEI?? czy po prostu tak jest??
Ostatnio zmieniony przez viader 2007-07-27, 13:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.