Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: SE k750i
Wysłany: 2007-04-13, 20:48 [Pytanie] SE k510i i wgrywanie dzwiekow
Witam
Uzywam programu My Phone Expert - potrzebuje wgrac kilka mp3 jako dzwieki przychodzacej wiadomosci sms - prosze powiedcie mi do jakiego katalogu nalezy je wgrac aby pozniej w ustawieniach dzwieku wiadomosci przychodzacej mozna bylo je wybrac ?
Amade [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-13, 22:32
Mam ten sam problem nie wiem jak wgrać plik żebym potem mógł ustawić na przychodzące wiad. błagam poomocy jak ktos wie to pls o odp.
kolejarzplk: powtarzam zwracać uwage na ortografie lub zainstalować firefoxa 2.0
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k510i
Wysłany: 2007-04-15, 09:47
zebys mogl wybrac swoj dzwiek na wiadomosc SMS nie musisz je wgrywac do zadnego katalogu w menu SMS dajesz ustawienia>sygnal wiad.>na ostatnim miejscu dajesz zastąp i wybierasz który dzwiek chcesz (dzwiek wgrywasz do pliku dzwieki)
P.S
nie wiem czy o to ci chodzi czy o cos innego
Ostatnio zmieniony przez Peku 2007-04-15, 09:51, w całości zmieniany 2 razy
chyba zdecydowanie najlatwiej jest nie uzywac zadnych programow. programy te z plytki sonego tylko zamulaja mi kompa! a bez nich i tak da sie wszystko wgrac
pozdro
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: K750i
Wysłany: 2007-04-24, 14:30
Polecam Float mobile Agent 2.0 jeżeli nie zadawala was orginalne oprogramowanie sonny do kabelka za pomocą tego programu możecie robić z komórką wszystko z poziomu komputera pozdro
_________________ .:Bóg jest wielki a ja jestem jego prorokiem:.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.