Wysłany: 2007-04-29, 16:20 [Problem] Z kablem USB, błąd instalacji
Witam! Mam problem z kablem jak w temacie. Kabel ma przełącznik na ładowarkę i na USB gdy próbuje włączyć USB to na kompie wyświetla mi sie aby zainstalować program do tego kabla. Wybieram CD i pisze, że wystąpił błąd w instalacji ale i tak mi nie czyta tego USB`ka. Co robić???
Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k850i
Zaproszone osoby: 551
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-05-15, 16:28
sam kiedyś chciałem zainstalować SP bo był mi potrzebny do jakiegoś programu i mi nie pozwoliło ale teraz "kupiłem" z Sp2 jakbyś mógł to napisz jak to zrobić tak żeby na przyszłość już wiedzieć
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy Przeczytaj FAQ
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: K750i, W800
Wysłany: 2007-05-16, 09:02
kambol89 napisał/a:
sam kiedyś chciałem zainstalować SP bo był mi potrzebny do jakiegoś programu i mi nie pozwoliło ale teraz "kupiłem" z Sp2 jakbyś mógł to napisz jak to zrobić tak żeby na przyszłość już wiedzieć
Dobrze nie ma sprawy tylko jak będę miał chwile wolną przeprowadzę wykład.
_________________ Pozdrawiam Łukasz
brak18 [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-20, 15:29
Witam !
Znajomy miał taki sam problem, ale z K310i to zainstalowałem mu sterowniki przez Menadzera urządzeń to może również spróbuj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.