Wysłany: 2007-04-19, 16:02 [Problem] Potrzebuje sterownikow do Kabla USB Albo sprytu...
Witam mam k510i oraz kabel do niego gdy podlanczam kome do komputera pokazuje sie transfer plikow (ktory dziala dobrze lecz nie mozna wtedy wgrywac aplikacji java i gier (( A o to mi chodzi) a gdy klikam synchro z kompem to wtedy kabel mi sie instaluje ale nie moze znalezc sterownikow.Tak wiec czy mozecie mi podac link do sterownikow albo powiedziec jak za pomoca transferu plikow wgrac aplikacje badz gre ?
Albi3007 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-20, 17:04
Sterowniki do kabla USB SE K510i są na Płycie dołączanej przy zakupie tego telefonu. Eksploruj płytke i w katalogu Drivers wszystko masz.
Ewentualnie jezeli nie masz takiej płytki to ściągnij sobie program do obsługi telefonów Sony Ericsson PC Suite ze strony http://www.sonyericsson.com i on w sobie ma sterowniki od razu. Skopiuj je i usuń PC Suite jezeli jego nie potrzebujesz.
Ostatnio zmieniony przez Albi3007 2007-04-20, 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.