Wysłany: 2007-04-10, 18:22 [Problem] Bateria w K500
Mam problem z baterią (oryginalna). Gdy podłączę ładowarkę, pokazuje się, że brakuje tylko 2 kresek baterii. Po godzinie już jest pusta. Ale gdy znowu podłączę ładowarkę, znowu pokazuje, że jest prawie pełna. Czy to już jej ostatnie dni?
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: K750i
Wysłany: 2007-04-11, 08:20
Jak bateria robi się wypukła tro ostatni dzwonek żeby iść po nową a tej już nie używaj w najlepszym razie to zaleje CI telefon w najgorszym może wybuchnąć te ostrzeżenia na bateriach że mogą zrobić bum to nie po to żeby miejsce zająć pozdro
_________________ .:Bóg jest wielki a ja jestem jego prorokiem:.
ciemny83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-11, 09:22
Zgadzam sie z przedmówcą, kilka dni temu sam wymienilem baterie bo moja po 2 latach zrobila sie jak beczka i powoli zaczynała wypychać tylnią klapke. Pojawił się identyczny problem z ładowaniem a tel potrafil sie sam wyłączyć chociaż bateria była prawie pełna. Tak wiec nie ma na co czekać i gonić trzeba po nową.
Bardzo zgadzam się z wami , mam ten telefon jakieś dwa miesiące i bateria zaczyna coś fiksować , czasmi to telefon się wyłańcza samoczynnie ......... jutro zanise ją do serwisu zobaczę co powiedzą
bart3k [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-14, 19:18
mi tez sie wylacza czasami i wlacza nie zadajac pinu ;/ taka juz jego uroda widocznie... ze wzgledu na to i slaby joy juz go u naszych operatorow nie ma
ja na zadne kreski nie patrze, podlaczam do ladowania na noc i rano odlaczam i jakos człapie
Z tą baterią jest jeszcze coś dziwnego. Ładuję ją 2 godziny i gram w gry java. Po 5 minutach pokazuje się, że bateria jest rozładowana. To odkładam telefon na półkę i po 5 minutach pokazuje, że jest już pełna.
Boss90 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-15, 17:43
Według mnie po prostu bateria przeżyła już swoje lata świetności i należałoby wymienić ją na nową baterię. Powinno pomóc
ja mam pytanie dotyczace baterii w k510i, wie ktos czy mozna
zakupic baterie o wiekszej pojemnosci niz 780 mAh??
orginalna trzyma mi 3-4 dni no i chcialbym cos z tym zrobic
ja nie wiem czy mozna zakupic baterie o wiekszej pojemnosci ale mam pytaie co wy robicie z tymi bateriami ze wam tak szybko padaja. Moja bateria trzyma 6 nawet 7 dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.