Karta pamięci: 64 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: D750i
Wysłany: 2007-07-22, 22:07 [Mam pytanie] Jak podłączyć się z innymi telefonami w D750i
Witajcie! To mój pierwszy temat/post. Mam problem, mianowicie nie wiem jak połączyć się z innym telefonem przez BT. Np. mój brat ma samsunga sgh-x820 i normalnie wchodzi mi na komorke jeśli zezwole a ja nie umiem znalezc takiej opcji w moim SE. Proszę o odpowiedz.
ps.Jak sprawdzic moj Firmware? klikam w prawo joyem i dalej te gwiadki to mi sie pokazuja numery z karty sim
Karta pamięci: 512 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: W810i
Firmware: R4EA031
Wysłany: 2007-07-23, 16:53
Obawiam się, że w nowych Sony Ericssonach nie ma opcji przeglądania zasobów innych komórek przez bluetooth. Jak dobrze pamiętam opcja ta dostępna była jeszcze w serii K starszej generacji. Widocznie w przeciwieństwie do Samsunga uznali że to niepotrzebne a szkoda. Na szczęście pozostają aplikacje java które można wgrać i dają radę. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.