Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: k310i
Firmware: R4DA044
Wysłany: 2007-08-15, 13:26
mi sie zaczunało to jak była włączona to przechiliłem na bok joystick i wsadziłem tam pałecze do uszów i zrobiłem nia takie kółko w koło joysticka i potem wszystko było ok!
_________________ www.OGameQ.blo.pl Zapraszam wszystkich do gry na serwerze OGameQ Miła atmoswera i admini. Serdecznie Zapraszam!
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K300i
Wysłany: 2007-08-18, 09:21
W moim K300i joystick zaczął coś szwankować po półtora roku, ale można było na nim pracować. Kiedy dowiedziałem się, że mogę mieć nowy razem z wymianom za 15 zeta to zdecydowałem się, ale okazało się, że jeszcze nie trzeba wymieniać tylko przeczyścić i jak na razie działa miesiąc bez problemu. I zaoszczędziłem 10 zeta, ciekawe na jak długo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.