Skoro się pytasz czy można wymienić samemu joystick, to domyślam się że sam tego nie zrobisz. Trzeba mieć lutownice z grotem max 0,5 mm, żeby nic nie przepalić no i jeszcze wiedzę jak to przylutować. Zanieś do serwisu i za max 40 zł wymienią Ci.
Gdy miałem k300 i k500 zawszze dręczył mnie joystick, wtedy najlepiej jest sciągnąć obudowę i psiknac jakims dezodorantem w joystick, UWAGA NIE ZA DUŻO BO ZALEJECIE KOMA! chociaż mi sie to nie przytrafiło.
Po tym zabiegu powinno byc ok, ROBICIE TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!
nie wiem ile kosztuje ale mój brat miał podobny problem ale go naprawił
- oddał do serwisu i tam wymienili mu klawiaturkę i jakąśtam część obudowy) nie wiem ile zapłacił bo nie pamiętam :[
moja siostra rowniez ma problem z joystickiem... mianowicie bardzo szybko sie psuje... oddawala juz 2 razy do naprawy i po 2-3 miechach robilo sie to samo ;/ ;/ i za kazdym razem 40 zl szlo sie j*****.. no ale coz...
kiedys słyszalem ze gosc poprostu czyscil joystick kumplowi czyscil za 10zł i chodził jak nowy wiec moze spróbuj sam go wyczyścić albo daj jakiejs odpowiedfzialnej osobie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.