Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: k750i
Wysłany: 2007-05-13, 09:30 jak oszukać rapidshare
Macie już dość czekania 70min. na pobranie następnego pliku Otoż jest wiele sposobow, ale ten moim zdaniem jest najprostszy.
1)Wchodzimy na stronę http://anonymouse.org/anonwww.html
2) w miejscu na wpisanie adresu(pod napisem "Enter URL") wklejamy link ,np. "http://rapidshare.com/files/30041165/RUSCY-BY-KAZIO.3GP" i klikamy na "surf anonymouse"
3)gdy już klikniemy wejdzie nam na stronę rapidshare wraz z takim okienkiem ktorego NIE NALEŻY ZAMYKAĆ!!!
4)klikamy na free, wpisujemy klucz jaki tam jest i pobieramy(może się zdarzyć że aby pobrać będzie trzeba czekać 1min.)
5)Cieszymy się, że oszukaliśmy rapidshare
Sony Ericsson: k750i
Wysłany: 2007-05-13, 09:56
sorry, ale zapomniałem o tym. Gdy wyskoczy że trzeba czekać np. 1,5min. to możecie dać sobie siana i nie czekać, ponieważ wyskoczy to co panu powyżej(przynajmniej mi tak za każdym razem wyskakuje gdy muszę czekać)
dangers [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-13, 11:19
ja mam neostrade wiec nie ma z tym problemu wystarczy ze wylacze i raz wlacze i sparawa zalatwiona, dzieje sie tak poniewaz za kazdym razem zmienia sie IP
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: w810i
Wysłany: 2007-05-13, 11:24
mam problem:
wpisuje linka na ta strone ona przekierowuje mnie na str Rapida daje Free za kazdym razem czekam 1 min(odliczanie) wpisuje kod i wyskakuje mi Download session invalid. Please click here. gdy naciskam Please click here to zaczyna sie wszystko od poczatku.
da sie cos z tym zrobic?
Karta pamięci: 2048 MB
Sony Ericsson: k850i
Zaproszone osoby: 551
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-05-13, 12:05
Volwerin napisał/a:
sorry, ale zapomniałem o tym. Gdy wyskoczy że trzeba czekać np. 1,5min. to możecie dać sobie siana i nie czekać, ponieważ wyskoczy to co panu powyżej(przynajmniej mi tak za każdym razem wyskakuje gdy muszę czekać)
czyli rafalek jak wyskoczy odliczanie to można sobie odpuścić, mam taka sama sytuacje.
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy Przeczytaj FAQ
Sony Ericsson: W910i & D750i ;]
Zaproszone osoby: 1
Firmware: R1EA030
Wysłany: 2007-05-13, 12:58
Jeżeli masz neostrade (zminne IP) wystarczy rozłączyć i ponownie połczyć neta
_________________ Userze !
1. Używaj opcji SZUKAJ!
2. Nie pisz bezsensownych postów !
3. Administracja ma zawsze racje ;]
Nie pomagam na GG. Masz problem?? Pisz na forum!!
Ostatnio zmieniony przez kapsel 2007-05-13, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Sony Ericsson: k310i
Wysłany: 2007-05-13, 17:46
a mozna oszukac jakis inny serv np.megaupload bo na rapidshere juz wogle niechce mi sie pobierac musze czekac np. 2 godz zeby cokolwiek pobrac... ;/
_________________ Bierz przykład z Rosjan. Dla nich -40 stopni to nie mróz,
40 kilometrów to kawałeczek, a 40% to nie wódka...
Opera w dwóch słowu temu znaczenia jest kitowa!
Ostatnio zmieniony przez Raziel 2007-05-13, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: złom K700i
Wysłany: 2007-05-26, 19:54
z tego co mi się zdaje to anonymouse ma poprostu ograniczenia i nie umie pobrać większych plików jak np. film czy gry, ale z plikami które zajmują dość mało pamięci powinno dać rade :D
Karta pamięci: 512 MB
Sony Ericsson: Motorola E398
Wysłany: 2007-06-02, 18:39
Hakunamatata napisał/a:
a mozna oszukac jakis inny serv np.megaupload bo na rapidshere juz wogle niechce mi sie pobierac musze czekac np. 2 godz zeby cokolwiek pobrac... ;/
da sie, tylko trzeba miec neostrade :D sposobem powszechnie znanym i stosowanym :D
podejrzewam, ze da sie oszukac tym sposobem wszystkie serwery podobne do rapida i megauploada
Ostatnio zmieniony przez skarpeta12 2007-06-02, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.