Karta pamięci: 512 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: w810i
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-06-08, 21:05
Ja mam lepszy sposób Gdy chcesz ściągnąć kilka rzeczy z rapida, każdego linka otwieraj w nowym oknie lub nowej karcie. Następnie na każdej stronie klikaj Free. Teraz wystarczy, ze przepiszesz kod i już masz pobrane :D
_________________ Sony Ericsson w810i + hpm-70 + karta 512MB
eh lepiej uploadowac na megaupload bo na to jest dobry sposob wystarczy zmienić pare żeczy w naszej przeglądarce i można sie cieszyć bezlimitowym ściąganiem.Oto sposób
FireFox
1. wpisać w pasku adresu about :config
2. kliknąć prawym przyciskiem na jakimś wpisie i dodać nowy wpis "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
3. w kolejnym okienku wpisać: general.useragent.override
4. a następnie:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
5. restart przeglądarki i limit slotów już nam nie grozi, bo przeglądarka jest widoczna jako IE z toolbarem Alexa
Opera
1. wpisać w pasku adresu about :config
2. kliknąć special
3. we wszystkie okienka oprócz pierwszego wpisać:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
4. zapisać
Internet Explorer
1. uruchom->regedit
znaleźć klucz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur
r entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
jeśli klucz nie istnieje to go tworzymy
2. powinna być wartość "(Domyślna)", kliknąć na nią prawym, Modyfikuj i wpisać:
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K510i
Firmware: R4EA031
Wysłany: 2007-06-20, 15:00
nie probowalem ale sprobujcie jak wam sie juz pojawi okienko do sciagania to go na chwile olac i zrobic tak z nastepnymi a potem tylko kliknac ok we wszystkich
Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k850i
Zaproszone osoby: 551
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-06-26, 19:35
Bluetooth, mylisz sie użytkownicy Neostrady maja przydzielane dynamicznie IP a nie stale i dlatego jak wyłączą i włączą router dostaną nowe IP i znów mogą ściągać na nowym IP i tak w kółko ;]
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy Przeczytaj FAQ
jak jak chce cos sciagnos i klikam free to niepokazuje mi sie kod zebym mogl pobrac plik tylko takie cos: You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 98 minutes) ;/
jeśli ktoś ma neostrade to rozłączenie i ponowne połączenie sprawia że można ściągać z rapida bez ograniczeń ponieważ noestrada ma zmienne IP. U mnie to działa
Sony Ericsson: K700i
Firmware: R2CA001
Wysłany: 2007-07-08, 22:23
kambol89 napisał/a:
użytkownicy Neostrady maja przydzielane dynamicznie IP a nie stale i dlatego jak wyłączą i włączą router dostaną nowe IP i znów mogą ściągać na nowym IP i tak w kółko ;]
Neopl napisał/a:
jeśli ktoś ma neostrade to rozłączenie i ponowne połączenie sprawia że można ściągać z rapida bez ograniczeń ponieważ noestrada ma zmienne IP. U mnie to działa
I po co pisać to samo? Chyba żeby dostać się do downloadu.
neo75 napisał/a:
ak jak chce cos sciagnos i klikam free to niepokazuje mi sie kod
zebym mogl pobrac plik tylko takie cos: You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 98 minutes)
Za 98 minut pojawi Ci się kod lub wykup konto premium
John_Locke napisał/a:
u mnie to nie działa nawet probuje ściągnąć to sie nie da
Możesz konkretniej opisać?
_________________ Nie udzielam porad na PW/GG/Skypepomagam tylko na forum! www.MaxxImpres.pl - Najlepsze radio w sieci
Ostatnio zmieniony przez McEnter 2007-07-08, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Heyah
Sony Ericsson: K550i
Firmware: R6BC002
Wysłany: 2007-07-09, 10:19
proszę bardzo: na newsach tam gdzie pisze jak ściągać z Rapidshare to tak: 1 punkt zrobiłem 2 też ale 3 nie da rady, ponieważ nie ma odliczania. mogę pokazać screena jak chcecie.
Karta pamięci: 128 MB
Sony Ericsson: w200i
Wysłany: 2007-07-10, 23:45
Extreme19** napisał/a:
Daj ktos skuteczny sposób.Chociarz mam NEO nie za bardzo chce mi sie resetować ciągle kompa...
Nie ma sposobu na Rapida!!Jak masz neo to co za problem zrestartowac kompa??
_________________ "On peszy sam siebie. Jest jak duże dziecko, nieprawdaż? Mourinho to wielki trener, ale nie można powiedzieć, że jest wielkim człowiekiem." Jamie Carragher o Jose Mourinho.
Ostatnio zmieniony przez tede 2007-07-10, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Niestety raczej nie da się oszukac rapidshare ani megaupload dużo osób próbowało i nic jeśli chodzi o rapid to chyba każdy wie że neo jest najlepsze bo można pobierac za darmo <tak> A jeśli ktoś nie ma neo to jest kiszka
Cannibals [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-14, 11:22
Nie lubię rapida wczoraj musiałem czekać 177 minut na plik 300kb wrrr...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.