Karta pamięci: 128 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K810i
Zaproszone osoby: 4
Firmware: R8BA024
Wysłany: 2007-03-11, 14:40 Urodzinowe
Jak zapach konwalii pobudza marzenia tak ty przyjmij ode mnie gorące życzenia:zdrowia, szczęścia dużo wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń.
Kolorowa fura pełna towaru już do Ciebie jedzie....Ale spoko! Pełna Kultura! Nie pękaj i nie kwękaj! Wyściskamy, buzi damy, prezenty wręczymy, i....spadamy.
Kiedy róży piękny kwiat rozwita dzień urodzin Ciebie wita wietrzyk niesie Ci życzenia a słoneczko pozdrowienia zaś, co najważniejsze ŻYJ STO LAT NAM NA TYM ŚWIECIE :* :*
Jak zapach konwali pobudza marzenia tak ty przyjmij od nas gorące życzenia zdrowia szczęścia dużo wrażeń i spełnienia wszelkich marzeń.
sukcesów w życiu,szczęścia w miłości,dużo uśmiechu i radości,spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,samych dla Ciebie przyjemnych zdarzeń,wielkiego szczęścia i najsłodszej słodyczy z okazji urodzin ..... życzy!!!
wstałam rano, ranusienko, usłyszałam głos ptaszyny, że dziś twoje urodziny, wiec przesyłam Ci życzenia, zdrowia, szczęścia i spełnienia
Zdrowia szczęścia, pomarańczy niech Ci laska nago tańczy, w życiu cukru i likieru miej przyjaciół Wielu!!
Jakie złożyć Ci życzenia by warte były Twego westchnienia, pieniądze - to nie wszystko, samochód - to złomu składowisko, w urodziny Twoje życzę Ci Serce moje miłości i kochania, aż do samego zwariowania.
Najlepsze życzonka dużo zdrówka i słonka humoru dobrego życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
w dniu Twych... urodzin przypłynę do Ciebie na białej łodzi, by dać Ci kwiaty, i uśmiech, i siebie i skrzydła aniołów co żyją w niebie!
Poszybować przez życie jak ptak niezależny, wolny, szczęśliwy...Poczuć prawdziwy jego smak...wszystkie kolory...jasne i ciemne odcienie...Mieć odwagę by wzbić się wysoko...przekroczyć sztywne granice....i nie bać sie spełniać swych marzeń ...tego w dniu Twych urodzin Ci życzę!!!
Idzie misio, idzie słonik no i także idzie konik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami
Kochaj jak gdyby Cię nikt nie zranił, pracuj jak gdybyś nie potrzebował pieniędzy, tańcz jak gdyby nikt nie patrzył, śpiewaj jak gdyby nikt nie słuchał, żyj jak gdybyś był w raju!!! For My Best Friend !
Rośnij duży, dzielny, zdrowy. W 100% procentach odlotowy. Nie
zaglądaj do kieliszka, bo ci będzie grała kiszka. Teraz coś dla
Twojej główki, by nie było z niej makówki. Śmiej się dużo, ucz
się mało. Na klasówkach ściągaj śmiało. Bądź pomocny jak
komputer. Szybki jak japoński skuter. Sympatyczny jak maskotka i
słodziutki jak szarlotka.Nie wiedz co to życie tród, a gdy
trzeba kłam jak z nut!. Te życzenia są dla Ciebie, byś czuł się
jak W SIÓDMYM NIEBIE!
W dniu Twych urodzin niech najsłodsze owoce porosną Twe życie, byś mógł zasmakować w ich słodyczy.
Sto lat z okazji urodzin, wielu przyjaciół i wielu sukcesów życzy Ci ...
Powodzenia w dorosłym życiu, spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia i radości życzy ...
Samych szczęśliwych dni, a czego tylko pragniesz - by życie dało Ci.
Życzę Ci dnia urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.
Moc życzeń, szczęścia, zdrowia oraz spełnienia wszystkich marzeń życzy...
W dniu Twoich urodzin zawsze uśmiechniętej buzi, wesołej zabawy i mnóstwa słodkich całusów życzy...
Życzę Ci subtelnej niecierpliwości wiosny, łagodnego wzrastania lata, cichej dojrzałości jesieni i mądrości dostojnej zimy!
W dniu Twoich urodzin życze Ci samych wybrukowanych ścieżyn życia, byś nie musiała kroczyć pośród ostrych kamieni i zdradliwych krzewów.
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: k310i
Wysłany: 2007-05-13, 17:09
1.W tym szczegolnym dniu szczegolnie zycze Ci rzeczy dwoch: milosci co w sens zycie ubiera i szczescia by wygrac z losem w pokera.
########################################################
2.Ktos mi powiedzial, ze konczysz .... lat, niech na kolana padnie dzis swiat, niech Ci poranek szczescie przyniesie, niech los pieniazkami wypelni Twa kieszen.
3.Kazdego roku o tej samej porze, kazdy Ci zyczy co tylko moze, ja korzystajac z tej sposobnosci, zycze Ci szczescia i wiele radosci.
89goool [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-30, 15:46
1) W dniu Twych urodzin niech najsłodsze owoce porosną Twe życie, byś mógł zasmakować w ich słodyczy.
2) Moc życzeń, szczęścia, zdrowia oraz spełnienia wszystkich marzeń życzy...
3) Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
4) 101 dalmatyńczyków, 1001 upojnych nocy, 1001 drobiazgów, 100% pewności, 7 wspaniałych, 4 pancernych, 2 setek i zakąski, strzału w 10 oraz 1 000 000 buziaków w dniu Twojego święta życzy ...
5) Kiedy róży piękny kwiat rozwita dzień urodzin Ciebie wita wietrzyk niesie Ci życzenia a słoneczko pozdrowienia zaś, co najważniejsze ŻYJ STO LAT NAM NA TYM ŚWIECIE :*
6) Ile jest gwiazd na niebie, ile robaków w glebie, ile samochodów jeździ na świecie, ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię - tyle kwiatów, całusków i słodyczy z okazji urodzin ... życzy.
7) Jak zapach konwali pobudza marzenia tak ty przyjmij od nas gorące życzenia zdrowia szczęścia dużo wrażeń i spełnienia wszelkich marzeń.
8) Sukcesów w życiu,szczęścia w miłości,duzo uśmiechu i radości,spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,samych dla Ciebie przyjemnych zdarzeń,wielkiego szczęścia i najsłodszej słodyczy z okazji urodzin ..... życzy!!!
9) W tym szczególnym dniu szczególnie życzę Ci rzeczy dwóch: miłości co w sens życie ubiera i szczęścia by wygrać z losem w pokera.
10) Niech ptaki brokat gwiazd Ci przyniosą, niech ranek Twoja twarz obmyje rosa, niech Bog da Ci wiare i laski ukryte - ja na urodziny dam swe serce skryte.
11) W dniu Twoich urodzin zycze Ci samych wybrukowanych sciezyn zycia, bys nie musiala kroczyc posrod ostrych kamieni i zdradliwych krzewow.
12) W dniu Twojego swieta najpiekniejsze zyczenia samych radosnych chwil i spelnienia nawet tych najkrytszych marzen zyczy ...
13) Ktoś mi powiedział, że kończysz .... lat, niech na kolana padnie dziś świat, niech Ci poranek szczęście przyniesie, niech los pieniażkami wypełni Twą kieszeń.
14) Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobnosci, życzę Ci szczęścia i wiele radości.
15) W dniu Twoich urodzin zawsze uśmiechniętej buzi, wesołej zabawy i mnóstwa słodkich calusów życzy...
16) Niech w Twoje urodziny świat się uśmiecha do Ciebie, gwiazdy Ci rzucą prezenty, a ptaki zaśpiewają sliczną piosenkę.
17) Z okazji Twego święta życzę Ci, kolejnych dni, miesięcy i lat pełnych miłości i radości, ciągłego uśmiechu na twarzy jak również tego, żebyś potrafił się cieszyć z życia w każdym jego momencie.
18) Zdrowia szczęścia, pomarańczy niech Ci laska nago tańczy, w życiu cukru i likieru miej przyjaciół Wielu!!
19) Każdego roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobności życzę Ci szczęścia i wiele radości to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było.
20) Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście. Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.
21) W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie pragnę zaofiarować Tobie wszystkie wspaniałości tego świata, a Ty spośród nich wybierz te, które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście.
22) Abyś była uśmiechnięta w dniu tak ważnego święta. Abyś mimio biegu lat, zawsze kochała cały świat. Abyś duchem młoda była i nic sobie z problemów nie robiła.
23) Jakie złożyć Ci życzenia by warte były Twego westchnienia, pieniądze - to nie wszystko, samochód - to złomu składowisko, w urodziny Twoje życzę Ci Serce moje miłości i kochania, aż do samego zwariowania.
24) Jakie złożyć Ci życzenia, by warte były Twego imienia? Ty najlepiej znasz marzenia, których wyglądasz spełnienia.
25) Niech ten radosny wspanialy dzień na zawsze Twe troski odsunie w cień i niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęsliwych i długich lat!
26) Przy dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie!
27) Najlepsze życzonka dużo zdrówka i słonka humoru dobrego życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
28) Najlepsze życzonka dużo zdrówka i słonka humoru dobrego życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
29) Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni, lata zimą i wiosny jesienią, to o czym marzysz - by Twoje było, a czego pragniesz by się spełniło.
30) Uśmiechnij się solenizantko, puchary szampanem napełnij prędko, Twoi goście niech pija Twe zdrowie, resztę później Ci dopowiem.
31) W dniu Twojego święta, ktoś kto o Tobie pamieta, życzy Ci miłości, szczęścia i pomyślności.
32) W dniu Twoich urodzin zawsze uśmiechniętej buzi, wesołej zabawy i mnóstwa słodkich całusów życzy ...
33) w dniu Twych... urodzin przypłynę do Ciebie na białej łodzi, by dać Ci kwiaty, i usmiech, i siebie i skrzydła aniołów co żyja w niebie!
34) Życze słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy, życzę pogodnych przygód i radosnych spotkań, śpiewu przy ognisku i dumania w fotelu i zeby wszystko spelniło się szybko ...
35) Życze Ci pięknych, cudownych dni, cudownych pragnień, cudownych chwil, gwiazd w Twoich rękach i perełek w snach ...
36) W urodziny Twoje życzę Ci Serce moje miłości i kochania, aż do samego zwariowania.
37) Idzie misio, idzie słonik no i także idzie konik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami
38) Powodzenia w dorosłym życiu, spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia i radości życzy ...
39) Życze Ci dnia urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
40) W dniu Twych urodzin niech najsłodsze owoce porosną Twe życie, byś mógł zasmakować w ich słodyczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.