Jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk Twojego imienia. Jeszcze długo wśród tłumu będę szukać Twojego cienia...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czegoś mi brak, czegoś pięknego. Dotyku warg, uśmiechu Twego. Twych zwiewnych pieszczot, słodkich jak miód. Oczu kochanych, dźwięku Twych słów. Twej obecności, ciepła, oddechu. Twojej miłości, żartów, uśmiechów. Brak mi wszystkiego. Więc po cóż żyć ? Tylko dla Ciebie, by znów z Tobą być!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Byłaś promieniem słońca, kiedy wstawałem,
Powiewem wiatru, gdy Twój głos słyszałem,
Teraz słońce nie zagląda już w me okno,
I wiatr też już ucichł, jest mi bardzo smutno...
Karta pamięci: 256 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: w300i
Wysłany: 2007-07-24, 21:58
coś ode mnie:
Może ja jestem inna, może inny jest Twój świat. Lecz powiem szczerze, że mi bardzo Ciebie brak.
Smutne są słowa, gdy giną bez końca. Smutna jest miłość, gdy ból się uśmiecha. Smutne są oczy, gdy nie nawidzą słońca. Smutne jest serce, gdy tęskni do Ciebie bez końca.
Każdy nowy dzień jest światem, który zakwita w naszych rękach. Tam gdzie się kocha nigdy nie zapada noc, bo serce to cząstka człowieka, które tęskni, kocha, czeka.
Bez Ciebie tak pusto i oczom, i ustom. Śmiech schował się w kącie i śpi. Wieczory się dłużą, a ich jest tak dużo. Nikt bliski nie puka do drzwi. Bez Ciebie jednego, tak wiele jest złego, smutno i płakać się chce. Mijają soboty, pamiętaj więc o tym, że komuś bez Ciebie jest źle!
Czegoś mi brak, czegoś pięknego. Dotyku warg, uśmiechu Twego. Twych zwiewnych pieszczot, słodkich jak miód. Oczu kochanych, dźwięku Twych słów. Twej obecności, ciepła, oddechu. Twojej miłości, żartów, uśmiechów. Brak mi wszystkiego. Więc po cóż żyć ? Tylko dla Ciebie, by znów z Tobą być!
Bardzo ładne, ale smutne- mnie też jest dziś bardzo smutno...
Ostatnio zmieniony przez wutetka 2007-08-09, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.