Regulamin FAQ Szukaj Użytkownicy Profil Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Tomek 
MOD TEAM

Karta pamięci: 128 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K810i
Zaproszone osoby: 4
Firmware: R8BA024
Wysłany: 2007-03-23, 22:19   smieszne sms :)

Spenetruj wejście. Powoli bez pośpiechu... Sięgnij palcem jak najdalej, jak najgłębiej! Gdy poczujesz opór przerwij na chwilę. Daj odpocząć materii, której dotykasz. Już wiesz od czego zacząć... Wyprostuj palce i jednym ruchem rozerwij kleistą przeszkodę! Trudno musisz być brutalny. Użyj siły! Pokonaj opór! Serce wali Ci jak oszalałe, masz miekkie nogi, trzęsą Ci się ręce...BRAWO!!! Rozerwałeś kopertę z rachunkiem za telefon!!!

Pozycja na żabę. Wersja dla kobiet: on leży, jemu leży, a ona rechocze. Wersja dla facetów: on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma.

Ufam przeznaczeniu, swym uczuciom, swym pragnieniom i marzeniom. Przeznaczenie zetknęło mnie z Tobą, włada mną jedno uczucie - miłość do Ciebie, pragnę tylko Ciebie, marzę o tym by zawsze być z Tobą.

Ostatniej nocy poprosiłam mojego anioła, aby Cię ochraniał... On jednak wrócił... I spytałam się, dlaczego? Uśmiechnął się i powiedział: anioł aniołka nie potrzebuje.

Gdy będzie Ci smutno i słonko przestanie świecić na niebie, to spójrz do góry, bo jedna gwiazdka jest ode mnie dla CIEBIE!

Wierząc że jesteś tą osobą, chciałbym każdą chwilę spędzać z Tobą, w Twych objęciach kłaść się spać, razem z Tobą rano wstać, obok Ciebie zawsze być, właśnie z Tobą pragnę żyć!

Przesyłam Ci całusków kilka, delikatnych jak muśnięcie motylka. Myślę że jak je poczujesz to mi się zrewanżujesz.

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

Twoje dzwonki i dzwoneczki robia usmiech z mej mordeczki jednak usmich szybko znika bo ja chce sms-ik

Upublicznij swoje enigmatyczne personalia oraz motyw jaki odegral kluczowa role w wielosekundowej okupacji mojej lini telefonicznej

Nie będę z Tobą polemizować, gdyż pływasz w płytkim brodziku intelektualnym,
a Twoja dedukcja nie odpowiada mojej elokwencji.

jeżeli eźmiemy pod uwagę przeistoczony energizm deizmu kreacyjno mistycznego to jego ortodoksyjność resublimuje wszelkie strukturalizmy egzystencjalne...

Więc dochodzimy do konkluzji, iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji

jesteś taki brzydki
że do chrztu podawali cię na widłach

Marzysz o wielkiej wygranej!Nie zwlekaj!Wyślij sms o treści "ch.j wam w dupe" na numer 997 Do wygrania jazda polonezem,3 zdjęcia i 2 bransoletki

Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat ale... w piekle tylu znajomych..

Czas to pieniądz. Pieniadz to piwo. Więc pijmy to piwo bo szkoda czasu.

zgodnie z ustawą z 2000 r kodeksu karnego pkt 1 puszczanie sygnałków karze sie nietylko kolacja ale także wyczerpującym sexem

Najnowsze badania donoszą że osoby słabe w łóżku,lub wogóle nieuprawiające sexu odbierają smsy kciukiem

Tu kontrola snu: śpisz dobrze? nie jest Ci zimno? nie łazi po Tobie robak? nie śnią Ci sie koszmary? Ok spij dalej, za godzine znowu to skontroluje!

Nie ma to jak na wsi, rankiem pachnie gównem i rumiankiem , komar muche w dupe rucha, osa gwałci karalucha,zaba cipe w stawie moczy.ku..wa jaki dzień uroczu:)

Wiem że kościół Ci zabrania,prezerwatyw stosowania.Jesli jednak chcesz żyć zdrowo kondonika kup musowo,bo choć łepek ma gumowy strażnik z niego jest wzorowy!!!!

[Userze:

1. Uzupełnij profil!
2. Użyj opcji Szukaj!
3. Nie Spamuj!

Nie udzielam porad na PW GG Skype!! Pytaj Na Forum I Tylko Na Forum

WooojaS 
ŁDZ Reprezentant

Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: W850i
Zaproszone osoby: 5
Firmware: R1JG001
Wysłany: 2007-04-08, 09:18   

tu sa i śmieszne i milosne jakby co:)

Wpierw przeczytaj Regulamin,
Skorzystaj z opji SZUKAJ,
Jeżeli ktoś Ci pomógł - podziękuj!!

Zapraszam na www.w850i.org!!

Niestety, nie pomagam na gg/pw. Masz problem?? Napisz na forum.

Kasprol 
KaaC

Karta pamięci: 128 MB
Sieć GSM: 36.6
Sony Ericsson: Nokia N72
Wysłany: 2007-08-25, 17:33   

Za Górami,

Za Lasami,

Żył Bin Laden,

Z talibami,

Raz We Wtorek,

Gry dopisał mu humorek Zamiast Esc Wcisnął Enteri i Rozjebał World Center