Regulamin FAQ Szukaj Użytkownicy Profil Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
89goool
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-30, 15:50   Pozdrowienia

1)Gorące jak słońce i słodkie jak śmietanka pozdrowionka dla ...

2)Uściski od laski co lubi bluzki w paski :)

3)Wiatr tutejszy mocno dmucha, szepcze sercu coś do ucha, a me serce nie z kamienia więc przesyłam pozdrowienia.

4)Z szybkością pocisku ślę tysiąc uścisków ...

5)Choć czasem świeci słonce, choć czasem pada deszcz, pozdrowienia, ale gorące śle kto? - chyba wiesz.

6)Znad szumiących fal jeziora, tam gdzie woda szybko mknie. Moc pozdrowień i uścisków Tobie ktoś znajomy śle

7)Choc daleka droga do Ciebie, choc życie jest trudne i złe, jest jednak ktoś w oddali, kto miłe pozdrowienia Ci śle ...

8)Oczka nie puścimy, bo się nie widzimy. Raczek nie podamy, bo za krótkie mamy. Ale pozdrowienia sobie przesyłamy

9)Ktoś daleko jest od Ciebie, choć życie jest smutne i złe pamiętaj - Ktoś potajemnie moc pozdrowień Ci śle!

10)Weź do ręki tę kartkę z dalekiej krainy i przyjmij pozdrowienia od kochającej dziewczyny

11)Miłe sa pozdrowienia , jeszcze milsze słówka , a na szczera przyjaźń wystarczy pocztówka.

12)Jak długo świat istnieje i ziemia obraca , najpierw ktoś kogoś poznaje , a później do wspomnień wraca...

13)Kiedy wlazłam na szczyt góry , zobaczyłam dwa kangury , rano na fujarkach grają i Cię mocno pozdrawiają.

14)Z lekkim wietrzykiem, z nadmorskim echem, śle pozdrowienia wraz z uśmiechem ...

15)Gdy bym była twą sympatią dałabym ci serce swe, ale jestem koleżanką, więc wysyłam pozdrowienia te.

16)Bez podpisu pozdrowienia, bez podpisu kartkę ślę. By nie wzruszyć twoich marzeń jeśli w innej kochasz się.

17)Wiatr w polu cicho dmucha, szepce sercu coś do ucha, ja ma serce nie z kamienia, więc wysyłam pozdrowienia.

18)Ten, co tęskni i kocha pozdrowienia Ci śle. Może czasem Ci się przyśnię w najpiękniejszym Twoim śnie.

19)Tęsknię bardziej niż halny , ściskam mocniej niż biały niedźwiedź na Krupówkach wyruszam jutro szlakiem z powrotem do Ciebie.

20)Pozdrowienia z wakacji na listku akacji dla mojej dziewczynki na jej ust malinki.

21)Siedzę dziś na piasku wśród innych golasów ściskam Cię z oddali , bo mnie słońce pali.

22)Chociaż jestem w innym gronie myśl o tobie ciągle płonie. Pozdrowienia śle z oddali byśmy wkrótce się spotkali!

23)Myślę sobie każdej nocy, aby spojrzeć Tobie w oczy. Lecz na próżno me marzenia, więc przesyłam pozdrowienia.

24)Moc czegoś i jeszcze coś przesyła komuś ktoś, zawsze ten sam ktoś, kto tęskni ... i jeszcze coś!

25)Z miasteczka pięknego jak sen gdzie noce są białe jak dzień moc pozdrowień ci śle zawsze pamiętająca cię.

Odpowiedz do tematu