Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: w810i
Wysłany: 2007-01-15, 15:43 Miłosne
Mój kwiatuszku, mój wspaniały. Mój jedyny, ukochany. Moje serce Ciebie chce, cierpi kiedy nie ma cie...
#######################
kocham cie bladym switem kocham dnia rozkwitem kocham poludniowym skwarem kocham nawet w kuchni z garem:)lecz najbardziej kocham noca niech ci gwiazdy zycie zloca
#######################
badz dla mnie ogniem co mnie ogrzeje, badz dla mnie woda i gas pragnienie badz dla mnie wiatrem co sile deaje, jestes...w tym jednym pozostajesz;)
#######################
mroczne niebo ... ja otumaniona, lsniace gwiazdy... w ich blasku zagubiona, piekny ksiezyc... moje serce oddalone w twojej duszy zatopione:):*
#######################
Moje oczy Cie widziały, Moje usta całowały, Moje serce pokochało, Kocha i będzie kochało!!
#######################
Dlacalego swiata Jestes jednym z wielu lecz jest ktos dla kogo Jestes calym swiatem !
#######################
Aniolek sie smuci, Aniloek zaluje ze w tej chwili misia nie caluje. Anilek placze. Kiedy w koncu misia zobacze :*:)
#######################
ja Cie kocham bez opamietania mam tylko Twe oczy do zapamiętania ja Cie kocham Ty tego nie widzisz i na moj widok od razu sie krzywisz
#######################
Kiedys gdy Cie zobaczylam, to o Tobie tylko snilam ! Twoja postac choc niesmiala, bardzo mi sie spodobala. Twoje usta, oczy, wlosy - maja w sobie urok mocy! Moze bzdury napisalam, lecz sie w Tobie zakochalam.
#######################
W wieczorna pore lekko zmeczona, lecz bardzo za Toba skarbie steskniona mysle o Tobie i zasnac nie moge dlatego przesylam buziaczka dla mojego kochanego misiaczka:*
_________________ Użytkowniku !
Za nim...
... napiszesz co kolwiek na forum przeczytaj REGULAMIN
... napiszesz nowy temat użyj opcji SZUKAJ
... napiszesz nowy post przeczytaj go jeszce 2 razy
...:::...<<<>>>...:::...
...wiesz co nas łączy ? Ta historia która nigdy się nie kończy....
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: k310i
Wysłany: 2007-05-13, 17:11
1.Serce moje kocha twoje, jesli twoje kocha moje to kochamy sie oboje!
########################################################
2.Serce moje nie klamie, lecz bardzo mocno bije. Ciebie jedna kocham, Dla Ciebie jednej zyje
########################################################
3.Kazdy Twoj dotyk dziala jak narkotyk, kiedy jestes blisko plonie we mnie wszystko, gdy patrze na Ciebie slodko mi jak w niebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.