a witam mi ogolnie cos nie za bardzo hula ta stronka z przegladara wszystko ok ale gubia mi sie grafiki i bez przerwy mi sie sama odswieza nie czaje ocb:D
[ Dodano: 2007-08-08, 14:23 ]
aa i nie czaje tez tego motywu z postami po co to jest wogole ktos chce pisac a ktos chce sciagac i mysle ze po paru downloadach dopiero mozna zaczac cos na forum dzialac bo wlasnie z tym co sciagniemy moga byc problemy i wtedy pytamy
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: K750I
Wysłany: 2007-08-09, 18:36
@dzikb: strona ci sie odświeża bo musi być włączona auto odświeżanie shoutboxa
a co do drugiej sprawy to masz typowe podejście pijway i widzę ze nie miał byś przyszłości na forach typu warez itp, tutaj chodzi żeby dać coś od siebie a nie od razu download na cała parę :D
WooojaS!
Jaki regulamin i gdzie on jest?
Piszę tutaj, bo nie wiem jak dotrzeć do jakiegoś regulaminu. Staram się stosować do ogólnoludzkich zasad i sądzę, że ich nie przekroczyłem. Może mój pierwszy post nie był zbyt lotny jak dla tego forum ale pytanie też było "blondynki".
Co ma na celu tak ostra selekcja postów? Może założycie ranking które są złe, a które dobre. Cenzura.
Chyba się nie nadaję na to forum. Pierwszy raz się z tym spotykam.
Karta pamięci: 128 MB
Sony Ericsson: W200i
Firmware: R4GB001
Wysłany: 2007-08-16, 22:22
Mam problemy z ładowaniem stron forum .
Czasami zamiast odpowiedniej strony pokazuje się napis że mama ponad 350 nie przeczytanych postów i że nie przeczytane posty z przed 2 dni zostały zaznaczone jako przeczytane ..
Czasem też ukazuje się biała stronka ( w dolnym lewym rogu " Zakończono " )
Ale nie ma z tym większego problemy gdyż po paru F5 wszystko działa
No i jeszcze jeden problem ... bywa że stronki bardzo długo się ładują , ale to tylko od czasu do czasu a na pewno nie jest to wina mojego łącza
ja tez xD nie mogłem się zarejestrowac....jakiś problem z e-mailem lecz wszystko prawidłowo podowołch....teraz już udało mi się.....pozdro :D ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ..l..
Karta pamięci: 64 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: k750i
Wysłany: 2007-09-05, 19:04
mi też sie to pojawia!!!!!! wk***ia mnie ten komunikat. jest dobrze a gdy wchodze w jakąś zakładke np. gry to mi sie to pojawia i ch** musze wyłączyś tą stronke bo nic się nie da zrobić. o co chodzi z tym komunikatem, co się dzisiaj dzieje na tym forum???????
_________________ SE rules
Ostatnio zmieniony przez nati20 2007-09-05, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.