Karta pamięci: 2048 MB
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k850i
Zaproszone osoby: 551
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-05-26, 22:42
kalwi może nie ma przypomnij hasło ale za to jest możliwość wysłania sobie nowego na maila i to działa bardzo dobrze, gdy był problem z logowaniem sam z niego skorzystałem
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy Przeczytaj FAQ
mialem to samo, co kolega wyzej. na dwa konta nie dotarl mail z kluczem aktywujacym
beryl88 [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-04, 14:25
Nie wiem czy też tak macie i czy to tak ma być ale pewnie nie. Tak jak tutaj: http://www.se24.pl/topics...acza-vt3783.htm gdy klikam na "tutaj" i "instrukcja" to odsyła mnie do strony startowej forum a nie do działów z ikonami i instrukcją.
Nie udzielam porad na PW GG Skype!! Pytaj Na Forum I Tylko Na Forum
Dj Skyline [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-21, 08:56
chcialbym cos sciagnac ale nie moge bo nie mam 3postow
TO JEST TROCHE ZRYTE (bez obrazy)
Reaper: To jest forum, a nie torrent. Temat 3 postów był już poruszany. Poczytaj, zamilcz i ciesz się, że już nabiłeś 3 posty :[
ps. proszę nie poruszać już tego tematu.
Batonik1 [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-22, 21:20
Gdy chciałem sie zarejestrować to musiałem podawać z 3 razy inny mój adres email bo pisało że zostało juz wysłane i użytkownik jest juz taki <co> , i jakoś przyszły mi te czy emaile
Miałem problem, jak miałem poniżej 10 postów, to nie mogłem wejść do downloadu gier, aplikacji i tapet ;/ . Teraz tego problemu nie mam, bo mam postów więcej
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Play
Sony Ericsson: k800i & Samsung SGH-Z400
Firmware: R3A022
Wysłany: 2007-07-28, 20:51
ZigiX4, Za niedługo zmieniamy szate graficzną forum, wtedy zostaną przeinstalowane modyfikacje.
kotlet, Ty sam opuściłeś grupę user która ma dostęp do dowloadu... Musiałem Cię ponownie przyjąć.
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
POCHWALAM SPOSÓB FORUM KTÓRE CHCE BY NAPISAC JAKI KOLWIEK POST ABY COS SOBIE POBRAC PRZECIEZ NIE TRZEBA LUDZI KTÓRZY BLOKUJA FORA BY SOBIE TYLKO COS SCIAGNAC A NIEKTÓRZY AKTYWNIE UCZESTNICZA W FORUM CO WY NA TO??
Sony Ericsson: k750i
Wysłany: 2007-08-06, 18:43
mam problem z awatarem mianowice wymagania na avatar powinny byc troche mniejsze bo jak jakis w koncu fajny znajduje to albo zla rozdzielczosc albo rozmiar
Sony Ericsson: k750i
Wysłany: 2007-08-06, 21:01
nie rozumie jednej rzeczy zalogowalem sie dobrze mam na kacie kilka postow a gdy chce wejsc w jakis temat pisze ze tylko urzytkownicy z pelna aktywacja maja wstep... nie rozunie
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: W910i & D750i ;]
Zaproszone osoby: 1
Firmware: R1EA030
Wysłany: 2007-08-06, 21:43
szymek_517, opuściłeś chyba grupe user, która ma dostep do działów download i software. Napisz PW do admina lub j.Admina aby przyłączył Cię zpowrotem do grupy i będzie wszysko OKEY
_________________ Userze !
1. Używaj opcji SZUKAJ!
2. Nie pisz bezsensownych postów !
3. Administracja ma zawsze racje ;]
Nie pomagam na GG. Masz problem?? Pisz na forum!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.