Dla mnie te 3 posty są trochę niepotrzebne kto chce pobierać pliki z downloadu niech pobiera a kto chce pisać na forum niech sobie pisze. I by było wyszystko ok.
A co wy o tym myślicie <czytaj> ;/
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: Szajsung U800
Wysłany: 2007-04-07, 13:42
Xzibit, jak ktoś chce sobie tylko pobierać pliki to niech sobie pobiera z p2p albo torrenta. To jest forum. Na forum szuka się porad, pomaga się innym, a download jest tu tylko dodatkiem. Takie jest moje zdanie.
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: W910i & D750i ;]
Zaproszone osoby: 1
Firmware: R1EA030
Wysłany: 2007-04-07, 16:08
Dodam tylko, że jest to wprowadzony aby userzy też dawali coś od siebie, a nie tylko jako pijawki ściągali To co powiedział Reaper, " to jest forum"
_________________ Userze !
1. Używaj opcji SZUKAJ!
2. Nie pisz bezsensownych postów !
3. Administracja ma zawsze racje ;]
Nie pomagam na GG. Masz problem?? Pisz na forum!!
Sony Ericsson: Szajsung U800
Wysłany: 2007-04-07, 19:58
Z wikipedii:
Cytat:
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Jak sami widzicie nie ma tam nic o ściąganiu plików. Więc jeżeli zobaczę w tym temacie post, który nie wnosi nic do tematu to poleci warn!
A ja uważam że te 3 posty są niepotrzebne a tak wogóle...
Wymiana informacji - wymieniami się linkami opisami nazwa itp.gier/mp3/tapet/motywów itd. więc jak dla mnie to forum jest do przekazywania linków.
P.S. Ten post raczej wnosi coś do tematu, więc prosze o nie warnowanie ^^
Cell [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-07, 21:13
Reaper napisał/a:
służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach
Dla inteligentnych osób.Forum tak jak piszę wyżej jest to przekazywania i dzielenia sie wiedzą oraz wrażeniami.A to ze stworzyliśmy forum gdzie jest dział download to nasza dobra wola.Ten dział powinien być dla osób które coś "znaczą" dla forum(Intensywnie i logicznie sie wypowiadają,pomagają innym etc.),a nie dla osób które chcą tylko ściągać i żerować na pracy innych.
Tak więc kolejne posty osób którym sie nie chce nawet napisać 3 inteligentnych postów oraz będą jeszcze protestować aby je znieść dostana ode mnie warna o wartości 6.
Sorki za te nabijanie postów itp. byłem zmęczony i napisałem głupi post^^ Po przemyśleniu zgadzam się z tobą, bo przecież można nawet w "humor" napisać 3 posty i będzie...
Xzibit ma 2 posty xD niechiało ci się jeszcze 1 napisać??
*Reaper masz w podpisie "Sony Ericsson: Nokia 6630" jest coś takiego??
P.S. zrobiłem błąd w słowie "wogÓle"xD
SaNDy [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-08, 11:27
Qrczak napisał/a:
Xzibit ma 2 posty xD niechiało ci się jeszcze 1 napisać??
a nie pomyślałeś, ze ten post miał, i został usunięty bo był wystarczająco niezgodny z regulaminem?
Dla mnie osoby, które dosłownie nabijają 3 posty bo muszą, osiągaj a szczyt lenistwa!! Niech cieszą się, że to tylko 3 posty - na niektórych forach widywałam wymagania 30 i więcej postów, a prośby o pliki (coś a'la tutejsze "poszukiwane") mogły zamieszczać osoby z powyżej 40 postami - inaczej warn i usunięcie prośby. Więc ludzie zastanówcie się czasem zamiast pisać bez zastanowienia :? Dziwnym trafem postów wam się nie chce pisać 3 postów, ale jak przyjdzie napisać, jakże interesujące, "narzekadło" na ten wymóg, to się, kurczę mać, chce!!
Qrczak napisał/a:
*Reaper masz w podpisie "Sony Ericsson: Nokia 6630" jest coś takiego??
"Sony Ericsson" jest w profilu automatycznie, jeśli wypełni się model telefonu - a że Reaper nie posiada SE, wpisał w to pole inny model telefonu, stąd wyszło "Sony Ericsson: Nokia 6630".
Ostatnio zmieniony przez SaNDy 2007-04-08, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Sony Ericsson: W850i
Zaproszone osoby: 5
Firmware: R1JG001
Wysłany: 2007-04-08, 11:30
SaNDy, Jak my Cie tu dawno nie widzielismy:)
a co do tematu... jak nie mysla... i nie potrafia poszukac to musza nabijac sobie glupkowate posty... czasami to krew czlowieka zalewa jak cos napisza... ale maja jeszcze pretensje BO TO PRZECIEZ 3 POSTY!! heh... warn dla wszystkich i po klopocie:]
_________________ Dostęp do tapet,dzwonkow itd jest od 1 sensownego posta!!
Wpierw przeczytaj Regulamin,
Skorzystaj z opji SZUKAJ,
Jeżeli ktoś Ci pomógł - podziękuj!!
No wlasnie niepotrzebne sa te 3 posty dlatego ze kazdy nowy kto bedzie chcial sciagac bedzie zasmiecal forum i spamowal pozatym napisze 3 posty, sciagnie pare rzeczy i juz tu nigdy niewroci
DeVo [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-08, 15:53
ehh... ja proponuje temat zamknac a najlepiej calkowicie usunac z bazy danych... i dodac punkt do regulaminu mowiacy:
Jeszcze jeden osobnik z IQ rownym wadze wyschnietego rodzynka napisze temat typu "po co te trzy posty" to wypadnie z tego forum szybciej niz sie tu znalazl...
Taka malutenka sugestia
Ostatnio zmieniony przez DeVo 2007-04-08, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie masz racje...
Ale te 30% userow i tak nie przeczyta regulaminu i bedzie pisalo dalej swoje... Do mnie juz tez inteligenci zaczynaja pisac pmy z tym pytaniem... chociasz nie wiem w czym ja im moglbym pomoc skoro nawet moda nie mam ^^ ale coz tacy ludzie tez sie zdazaja
To wtedy na odwal sie szukali by odpowiedzi w regulaminie...
P.S
Reaper, Proponuje jednak zamknac temat bo zaczyna tu smierdziec spamem
SaNDy [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-08, 16:59
a może "ustawić" to wszystko tak, aby regulamin wyświetlał się po przy pierwszym zalogowaniu zanim przejdzie się do forum? i jeśli będzie strona otwarta ok 30sek (czy ile tam potrzeba żeby go przeczytać) to wtedy można iść dalej
pierwsza opcja możliwa ale druga to chyba marzenia
DeVo [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-08, 17:02
Co kolwiek bysmy zrobili i tak ludzie jezeli nie beda chcieli nie przeczytaja regulaminu taki jest swiat. "Mowi sie trudno i plynie sie dalej"
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Play
Sony Ericsson: k800i & Samsung SGH-Z400
Firmware: R3A022
Wysłany: 2007-04-08, 20:17
Modyfikacja jak najbardziej wykonalna, ale jak mi dacie z 30zł (min.) dla programisty który to wykona Btw co za offtopic :D
A teraz zamykając temat chciałbym dodać coś od siebie.
Akceptujesz nasze warunki? masz dostęp do downloadu, nie to nie :D nie będziemy tęsknić.
PS Devo popieram akcje walki z głupotą:D
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.