Karta pamięci: 512 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K750i
Wysłany: 2007-07-09, 20:41
quniq napisał/a:
1) 3 posty. Ok, dobra sprawa - niech ludzie się wysilą. Ale ja proponuje jeszcze coś wprowadzić. 1 post tygodniowo, żeby mieć dostęp do downloadu. Taka pijawka, napisze te 3 posty i potem słuch o kolesiu zaginął. A tak nieh jeszcze troche się wysili.
Witam, jako ktoś nowy zarejestrowałam sie na tym forum. Teraz będę szukać miejsca gdzie napisać jakieś 3 posty aby uzyskać dostęp. Podobnie jak ja robią inni, w ten sposób forum wcale się nie rozwija a tylko rośnie ilośc postów bezsensownych i niepotrzebnych.
Mam inna propozycję , nad którą( mam nadzieję) zastanowi sie ktoś władny zmienić zasady. Rozumiem,że nie chcecie tu pijawek, więc może warto zastanowić nad zmianą obowiązku napisania 3 postów na obowiązek dodania 3 linków do gier, dzwonków, aplikacji. To byłoby z większą korzyscią dla każdego użytkownika . No i każdy musiałby dać coś od siebie.
Może się mylę, nie wiem. Idę dalej szukać miejsca gdzie mogę coś napisać. Pozdrawiam
Sieć GSM: Orange
Sony Ericsson: k510i
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-07-14, 21:17
Zuzem napisał/a:
Rozumiem,że nie chcecie tu pijawek, więc może warto zastanowić nad zmianą obowiązku napisania 3 postów na obowiązek dodania 3 linków do gier, dzwonków, aplikacji. To byłoby z większą korzyscią dla każdego użytkownika .
przypuszczam ze polowa osob ktora tu przyszla szukala własnie gier i tapet itp na telefon, wiec skad maja te linki wziaść?Kazdy potrafi sobie w goole wpisac" tapety na telefon" i skopiować linka i wkleić tu. bez sensu by to bylo.
Karta pamięci: 128 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: w200i
Wysłany: 2007-07-20, 00:52
Ja proponuje w dziale "Sport" zeby usunac takie tematy co ludzie kopiuja z jakiegos portalu wiadomosci i wklejaja na forum ,bo kazdy moze wejsc na portal i tam przeczytac.I zrobic takie cos zeby zakladac tematy z sensem np "Orange Ekstraklasa 2007/2008" lub "Reprezentacja Polski | mecze towarzyskie"I tam pisac opinie o meczu,minimum 3 zdania.Co o tym myslicie
_________________ "On peszy sam siebie. Jest jak duże dziecko, nieprawdaż? Mourinho to wielki trener, ale nie można powiedzieć, że jest wielkim człowiekiem." Jamie Carragher o Jose Mourinho.
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Play
Sony Ericsson: k800i & Samsung SGH-Z400
Firmware: R3A022
Wysłany: 2007-07-20, 18:41
tede, Pomysł dobry... Są moderatorzy którzy mają utrzymywać porządek w tym dziale. Jeżeli userzy się skarżą, to wyciągnę z tego konsekwencje.
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
Sony Ericsson: Szajsung U800
Wysłany: 2007-07-21, 11:48
tede napisał/a:
Ja proponuje w dziale "Sport" zeby usunac takie tematy co ludzie kopiuja z jakiegos portalu wiadomosci i wklejaja na forum ,bo kazdy moze wejsc na portal i tam przeczytac.
A ja akurat nie bywam na takich portalach, i chętnie przeczytam takie informacje na forum.
Bentley napisał/a:
Proponuje wyłączyć też zliczanie postów w działach takicj jak Offtopic czy Humor...
Karta pamięci: 128 MB
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: w200i
Wysłany: 2007-07-21, 12:33
Reaper napisał/a:
A ja akurat nie bywam na takich portalach, i chętnie przeczytam takie informacje na forum.
To mozesz zaczac przebywac na takich portalach??Ja tylko podałem propozycje,decyzja nalezy do Was
_________________ "On peszy sam siebie. Jest jak duże dziecko, nieprawdaż? Mourinho to wielki trener, ale nie można powiedzieć, że jest wielkim człowiekiem." Jamie Carragher o Jose Mourinho.
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Play
Sony Ericsson: k800i & Samsung SGH-Z400
Firmware: R3A022
Wysłany: 2007-07-22, 14:02
kowcio69, Trochę zbędne... i tak tu chodzi tylko o to żeby pobrać
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
Sony Ericsson: k310i
Wysłany: 2007-08-17, 02:24
Marcin949 napisał/a:
Najlepiej by było jak by sie zrobiło range (nie wiem jaka nazwa) do której by sie przyjmowało ludzi którzy by aktualizowali co jakis czas linki itp.
Masz rację przydało by się takie coś, ale żeby od razy nową rangę tworzyć Mogli by to dodatkowo robić uploaderzy... ale można by było zrobić tak jak jest na nie których forach, mianowicie stworzyć dodatkową rangę jakby pomocników modów. Pełnili by oni funkcje rehostowania i poprawiania wrzut i np. pilnowania niektórych działów. Nawet dobry pomysł <jupi> xd
_________________ Bierz przykład z Rosjan. Dla nich -40 stopni to nie mróz,
40 kilometrów to kawałeczek, a 40% to nie wódka...
Opera w dwóch słowu temu znaczenia jest kitowa!
Ostatnio zmieniony przez Raziel 2007-08-17, 02:29, w całości zmieniany 2 razy
Według mnie po pierwsze poprawy wymaga nie któryś z działów, tylko sposób rejestracji (ale nie było adekwatnego tematu, więc informacja jest tutaj). Dobitnie świadczy o tym ten temat:
http://www.se24.pl/topics...ated-vt9186.htm
a także kilka innych, które bez odpowiednich zabezpieczeń będą się masowo pojawiać z upływem czasu.
_________________ Light is only precious during dark intervals...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.