Stronka ok znajdę to czego szukam . Zmieniłem samsunga na SE K750i tak samo jak użytkownik Inter87 skacze po stronkach różnych ale uważam że ta jest najbogatsza w aplikacje itp. Pozdrawiam tego co ją "stworzył" . <brawo>
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Play
Sony Ericsson: k800i & Samsung SGH-Z400
Firmware: R3A022
Wysłany: 2007-03-22, 16:58
PROSZĘ OCENIAĆ FORUM (z strony graficznej, technicznej, oraz panującej atmosfery)
POSTY W JAKIKOLWIEK POWIĄZANE Z DOWNLOADEM ZOSTANĄ USUNIĘTE
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
Forum bardzo fajne Staranne ,wysokiej jakosci styl i logo forum .
Forum jest naprawde super , widac po ilosci userów Mili użytkownicy ...
Najlepsze jest logo
Sieć GSM: Era
Sony Ericsson: K750i
Wysłany: 2007-03-22, 20:49
Dla mnie strona jest przejrzysta i extra graficznie (nie jest przeładowana grafiką a ta co jest jest bardzo dobre) tak samo z nawigacją po forum bardzo łatwe i domyślne a co do minusów to temat Nowości SE / O wszystkich Sony Ericsson-ach podzielił bym na dwa Tematy "Nowości SE" i "Pozostałe Modele SE" dlatego że jest tam straszny bajzel bo są ludzie co mają jakiś problem ze swoim fonem a nie idzie go dopisać do pozostałych działów i jest też coś o trikach no i o nowościach zastanówcie się nad tym na razie więcej "grzechów" nie zauważyłem (ale jak zauważe nie omieszkam poinformować ) ogólna moja ocena bardzo dobre forum przyjazne użytkownikowi gratuluje tak trzymać <ok>
_________________ .:Bóg jest wielki a ja jestem jego prorokiem:.
Ostatnio zmieniony przez kolejarzplk 2007-03-22, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
moim zdaniem stronka jest niezła, a szczególnie podoba mi się to, że trzeba coś tu najpierw napisać, a nie ściągać jak w programach typu p2p <brawo> <brawo> <brawo>
blee [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-23, 12:15
Stronka jest super Wszystko przejrzyste. To co sie chce to sie zawsze znajdzie tam gdzie jest Super odwaliliscie kawal dobrej roboty :D
Fajna stronka, nie wiem co jest w downlawdzie, ale narazie super :D
Graficznie 5, wszystko przejrzyste i w fajnym kolorze <ok> , nie widziałem narazie lepszej stronki w tej tematyce. Mam od dzisiaj K700i,
Ostatnio zmieniony przez Gostek22 2007-03-24, 10:53, w całości zmieniany 2 razy
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Heyah
Sony Ericsson: K750i
Wysłany: 2007-03-24, 12:34
Forum oceniam na bardzo dobre dobra obsługa piszesz do moderatora z jakims kolwiek pytaniem lub prośba w tym samym dniu dostajesz odpowiedz piatka za pilnowanie fora i dbanie o uzytkownikow Pozdro dla Adminow i Moderatorow
Karta pamięci: 4096 MB
Sieć GSM: Plus GSM
Sony Ericsson: K850
Firmware: R1FA035
Wysłany: 2007-03-25, 09:41
Forum jest ogolnie bardzo dobre (i tak oceniam). Przejrzystosc, roznorodnosc tematow, sporo porad, przyjemni uzytkownicy, brak zlosliwosci, kazdy znajdzie cos dla siebie. Zycze dalszych sukcesow w dazeniu do pelnej doskonalosci
Forum niczemu sobie: mozna sie doswiedziec wielu Cieklawych rzeczy:) szkoda tylko ze dpwnload od 3 postow dostepny: ale jest za*****:) jestescie wielcy!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.