Wysłany: 2007-09-30, 14:58 USDownloader - czyli proste sciaganie z RS 100% działa
Universal Share Downloader jest programem, który automatycznie pobierze nam pliki z danych
linków. W tej wersji jest zawarta konfiguracja na rapidshare.com oraz innych, mniej znanych serwisów. Od teraz nie musimy
przepisywać kodów, wystarczy, że wkleimy linki a on sam ściągnie program, zmieni IP
(Net24, Neostrada TP ). Uruchamiamy dodatkowo autoconnecta, który automatycznie stworzy nowe połączenie po pobraniu pliku oraz rozpozna kod z obrazka. Program działa na 100% i jestem tego pewien
1. Zainstaluj program Auto Connect.
2. Zainstaluj i uruchom Universal Share Downloader.
3. Uruchom i skonfiguruj program autoconnect. (screen w archiwum)
USDownloader
Rozmiar: 7 mb
Gotowiec pod Neostrade!
Karta pamięci: 1024 MB
Sieć GSM: Play
Sony Ericsson: k800i & Samsung SGH-Z400
Firmware: R3A022
Wysłany: 2007-09-30, 16:51
100% działa, ponieważ masz neostrade...
_________________ Userze
Zapoznaj się z regulaminem
Korzystaj z opcji szukaj
Motto życiowe : Carpe diem all time (;
Nie udzielam porad na PW/GG/Tlen/Skype pytaj na forum i tylko na forum !
W opisie tematu było zaznaczone Masz Neostrade nie potrzebujesz juz konta premium na rapidzie dlatego twoj post uwazam za zbedny PANIE administratorze :D ale byc moze to tylko moje zdanie . A program ktory zamiesciłem tu dzis wiem ze przyda sie wielu posiadacza neostrady oraz netii
Wysłany: 2007-09-30, 19:14
Sory, masz racje.. Opisu nie zauważyłem, ponieważ weszedłem bezpośrednio do tematu (nie z listy tematów)
A co do neo, to tam raczej nie ma problemu z rapidem.. Ale mniejsza o to
_________________ Userze
Korzystaj z opcji szukaj
hmm jezeli problemem nie jest dla ciebie siedzenie przy komputerze sciagajac gre np colina mc rally dirt ktory ma 49 linkow, (part 100MB sciaga mi sie od 13-15 min w zaleznosci od transwetu co daje łacznie 735 min czyli ok. 12,5h) sciagajac taka gre musiałbym siedziec 12,5 h przy kompie zmieniajac co 13-15 min linki i przepisujac kod wiec moim zdaniem, dla posiadaczy neo i netii lepszym rozwiazaniem jest sciagniecie tych 2 małych programow niz poswiecenie tak duzej ilosci swojego czasu
Ostatnio zmieniony przez kavuzi 2007-09-30, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-10-06, 15:01
Marcin949, Program jest dla tych którzy mają neostrade. A mając neostrade, proszenie o inny link jest co najmniej; idiotycznie, chamskie i perfidnie leniwe
Poza tym, Ty nie masz neostrady
_________________ Userze
Korzystaj z opcji szukaj
Dziala zawodo naprawde polecam najlepiej podwiesic
crimman [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-12, 13:42
nie czaje tego <co> . zainstalowalem 2 programy ok. odpalilem auto connect i szukalem okna tak jak w screenie (byl w archiwum razem z AC). nie znalazlem. dobra odpalam USD wlaczam opcje i widze okno ze screena ktory byl w archiwum razem z AC ( no dobra screen dotyczyl USD a jest razem z innym programem no ale dobra) zrobilem wszystko tak jak jest na screenie. dalem swoj link wkleilem... pokazuje mi rozmiar 2,67kb 15kb i tak sie ciagle zmienia. co robic ...?? ps mam neostrade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
darmowe gry java Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.