witam. podłączyłem do mojego niedawno kupionego p990i słuchawki z zestawu który miałem razem z k800i... próbuję właączyć radio.. ustawiam sobie...
witam wszystkich potrzebuje pomocy zakupilem uszkodzony p990i wszystko jest ok tylko nie laduje ladowarka sieciawa bateri a jak podlacze do kompa to...
Witam otoz tak jak w temacie , powiadomienie ze do mnie ktos dzwonil przychodzi nawet po kilku godzinach , przy czym wczesniej dzwonienia nie bylo co...
Witam. Mam duzo problemow z tym tym telem :( 1. Wideorozmowy - Nie da sie polaczyc 2. Gdy otwieram klapke (czyli zmieniam na palmtop) to na...
pytanie jak w temacie
Oryginalnie były instalowane gry w SE p990i, zostały mi odinstalowane, chciałbym je mieć spowrotem, gdzie je znajdę ?
Witam!! Posiadam od kilku dni ten Fon.. Wszystko sii. Nie zawiesza sie itd... Ale Orange dodaje swoj interwejs a ja tego niechce... Mam najnowszy...
Czy da się zdjąc simlocka z se p990i? Jeśli tak, to czy wiecie może ile to kosztuje?
Potrzebuję pomocy jeżeli chodzi o Tom Tom'a do SE p990i, generalnie chodzi o to, że niebardzo wiem jaką wersję obsługuje ten telefon i skąd ją mam...
Witam posiadam od niedawna P990i mam na nim sofcik R7A001 jak podejrzewam musi być stary :) i jest strasznie nieudolny zwiechy na dużych filmach...
Jakiej największej pojemności obsługuje SE p990i? Mam o pojemnopści 1 GB ale chcę kupić większą ale nie wiem czy telefon ją będzie obsługiwać.
Witam Moze wie ktos jak zmienic MAC Address?? Albo jest jakas aplikacja do zmiany ustwien karty sieciowej??Albo cos w tym stylu??
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum