Wszystko co związane z telefonami...
W tym temacie piszemy jakie polecacie telefony do tej granicy cenowej. ________________________________ Zapobiegam zakładania wielu tematów...
Pomocy nie wiem co robić mam 500zł i chce kupić jakiś fajny telefon na allegro co radzicie ??
W tym temacie piszemy jakie polecacie telefony warte mniej niż 100zł ________________________________ Zapobiegam zakładania wielu tematów...
Napisze jak wrzucić grę/aplikacje na swój telefon za pomocą dwóch programów: - Sony Ericsson PC Suite v1.30.82...
Wypisujemy jakie telefony mieliśmy od początku : 1Nokia 3210 2Nokia 8210 3Siemens me45 4Siemens me45(taki sam) 5Sony ericsson t230...
Witam posiadam telefon SE W380i rozmiar jpg lub gif to 220x176 moze ktos podac mi programik który zmieniałby rozdzielczosc chodzi konkretnie o gify...
Czy moge ( i jezeli to jak) podmieniac pliki w archiwar rar na wlasne? bo gdy probowalem porprosty cos podmienic to wyskakiwal mi blad ze archiwum...
Czy ktos ma jakis sposob na nagrywanie rozmow telefonicznych? Podlaczenie telefon pod pc'ta czy moze jakies oprogramowanie do telefonu? Jezeli ktos...
Witam Kończy mi się umowa w MIX PLUS zastanawiam jaki telefon z was jest najlepszy interesuje mnie Sony Ericsson 550i. Proszę o pomoc...
Czy gdybym włożył karte playa do k750i działałaby bo słyszałem że tylko telefony z umds działają w play.
Od chwili, kiedy to na polskim rynku można kupić telefon za 1zł, czyli podpisując umowę z operatorem na telefon, który jest wart o wiele więcej niż 1...
Witam. mam do was pytanie ktory telefon gra najlepiej. chodzi tu o jakos dzwieku glosnosci zarowno przez glosnik jak i przez sluchaki dynamike (bas...
Tutaj opisujemy przypaki trzymania telefonow POWYZEJ DWOCH TYGODNI, nie piszcie ze trzymali wam tydzien bo to nie jest o tym temat. No wiec...
Jaka według was jest najlepsza marka telefonów <co> ja już nie wiem każda ma prawie jakaś wade nie SE ponieważ ma dużo ukrytych wad :/ nie...
Witam mam o to takie pytanie czy ten uchwyt na pasek lub smycz w tel jest wytrzymały jak mocno pociągne to nie uszkodze tel ?
Który z tych 3 telefoników (k600i k800i w300i) nagrywa filmy w najepszej jakości? Nie oczekuje odpowiedzi, że można w ustawieniach jokość poprawić...
Czy komórka posiadająca EDGE może słuzyć jako modem internetowy, dzieki któremu miałbym internet mobilny?
Jedna z największych, niespełnionych obietnic gier PC- S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl obiera następny kierunek i tym razem nie pozwoli spać po...
Karsten Willmann, niemiecki projektant, prezentuje własną koncepcję na ultra cienki telefon. Sony Ericsson miałby być, uwielbianą przez kobiety,...
Telefonia komórkowa w Polsce ma już 15 lat. Na świecie niedługo stuknie jej 30-tka (licząc od roku 1979 kiedy to japońska firma NTT uruchomiła...
Firma Nokia zaprezentowała dwa nowe modele telefonów, oznaczonych symbolami N76 oraz N93i, będącym unowocześnioną wersją telefonu N93. Telefon...
Główny Urząd Statystyczny podał, że aktywnych kart SIM jest w Polsce więcej niż Polaków! Czy to znaczy, że nikt już nie potrzebuje komórki? Wręcz...
Mam pewne pytanie. Jakie są różnice między modelami Jxxx, Kxxx, Txxx, Pxxx, Wxxx. O co chodzi z tymi znakami, dlaczego jest tak a nie inaczej itp. ...
Japońska firma OKI proponuje nowy system zabezpieczania telefonów komórkowych. Firma wprowadza system identyfikacji użytkowników telefonów...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum