W tym dziale dyskutujemy o pierwszych telefonach marki SE
po prostu odpiął mi się wyświetlacz z telefonu i nie wiem co robić chyba odpieło się z płyty głównej HELP !!
Czy ktos moze wiem czy mozna podlaczyc do kompa j220i i wgrywac dzwonkim lub tapety. jesli tak to jak to zobic.
Mam problem otuż mój J210i zalał się miodem , i nie wiem co z tym robić .. miód był rzepakowy , dlatego był ciekły , wymieniać telefon czy da sie go...
powiedzcie mi jak mam przygotować baterię w telefonie, bo dziś kupiłem sobie j220i i mam już mało baterii i nie wiem jak mam ją formatować aby była...
mam se j220i i kumpel wysłał mi na niego tapetkę + dzwonek no i niby się pobrało lecz tapetkę mam a dzwonka nie, i nie wiem gdzie on jest, kto mi...
Jak chcecie sobie przeslac plik .amr zeby dzialal to trzeba sobie skolowac od np kolegi Siemensa i do nazwy dopisac .mid :)
elo chcialem was sie zapytac czy podejdzie kabel usb od se k310i do j210i?? kambol89: dodawaj tagi do tematu.
pytanie jak w temacie Lex00: Napisz dokładnie o co ci chodzi
:( mam kabel USB i nie mam pojęcia jak mam zainstalować te sterowniki <co> żebym mógł sobie wgrywać muzyke na komórkę. proszę pomóżcie. <help>
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum