W tym dziale dyskutujemy o wszelkiego rodzaju akcesoriach do telefonów SE tj Karty pamięci, zestawy słuchawkowe itp
Obecnie na rynku jest cała masa fałszywych kart, nawet dostawca nie jest w stanie zauważyć różnic. Porady jak odróżnić podróbkę kart SONY memory...
Witam wlasciwie wszystko jak w temacie co myslicie o orginalnosci sluchawek HPM-82 ktore znajduja sie na allegro w cenach do 90zl? Na stronie...
Witam chcialbym sie od Was dowiedziec dlaczego laduje sie (ladowalo sie kiedys) baterie 12 godzin mimo ze byla ona juz naladowana po np 3 godzinach...
Witam, mam słuchawki hpm-70 i ostatnio jedna słuchawka zaczęła mi ciszej chodzić. Słuchać się da, ale ma się wrażenie że chodzi tylko jedna. Da rade...
witam niedawno kupilem sobie zestaw sluchawkowy hpm-82 i wszystko jest dobrze poza tym ze dosc latwo rozlancza sie od telefonu niewielkii ruch...
Zamiezam kupic sobie karte pamieci, ale mam do dyspozycji tylko 6 dych, i wlasnie jaka za ta kwote moglbym dostac. I jeszcze za ile moge sprzedac...
Jak w temacie... otóż to postanowiłam sobie zakupić słuchawki do mojego telefonu ze względu na jakość moich obecnych. Jestem zdecydowana na model...
Witam Chciałbym sie dowiedziec jaką karte pamieci polecacie do K550i ,najlepiej 1GB . I gdzie najtaniej taką nabyć ... Pozdrawiam
Witam wszystkich mam mały problem. własnie kupiłem okulary przeciwsłoneczne z wbudownymi słuchawkami bluetoth miały one słuzyć do rozmów oraz do...
Czy istnieje możliwość podłączanie GPS-a do k800i?? Jak tak to jakie model nawigacji i czy są mapy do k800i? pozdrawiam.
Właśnie przyszły mi głośniki do SE w200i z tej promocji. Podłączyłem je do telefonu, ale mam wrażenie jakby nie działały. Telefon ich nie widzi, gdy...
Witam ojciec niedawno na xx lecie pracy dostał do paczki słuchawkę bluetooth Motorola h670 oddał mi ją bo jemu oczywiście niepotrzebna, ale ja nie o...
Witam wszystkich, mam takie pytanie: Od niedawna jestem posiadaczem telefonu K800i na forum znalazłem informacje, że ten model nie obsługuje...
witam! dokupilem karte 1gb oryginalna sony za 90zl i nie dziala w czym moze byc problem z telefonem czy z karta??
Jakie polecacie słuchawki do k550i? Lepiej zainwestować w dobre słuchawki do SE czy komplet słuchawki od mp3 + przejściówka? Słyszałem ,że z...
szukalem karte pamieci na allegro ale kiedy wpisalem karty pamieci to tylko 5 stron mi wyskoczylo i na zadnej nie bylo karty duo pomozscie mi plx
Chcę kupić nowe słuchawki do telefonu. Mam na oku przelotke od W950 na minijacka. Fajna bo ze sterownikiem. Czy bedzie pasować do K750i? Jakie...
witam. nie dziala mi od nowosci przelacznik w sluchawkach, nawet nie wiem czy to jest przelacznik czy glos. pozdro.
Co myslicie o ofercie tego sklepu, jakie szanse ze te sluchawki sa oryginalne?...
Czy warto kupić, czy dużo zwiększą jakość i głośność słuchanej muzyki>?
Przerazliwie wolna karta pamieci Sandisk Ultra II 4GB. Karta jest oryginalna, zakupiona w sklepie, w blistrze i ze wszystkimi papierami, a chodzi...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum