Dostęp od 1 posta W tym dziale pomożemy Ci przeinstalować oprogramowanie w telefonie, oraz powiemy jak można ulepszyć telefon.
W tym poradniku opiszę jak zmienić ikony menu za pomocą XS1.2 w bardzo prosty sposób. To zaczynamy: Wchodzimy w katalog gdzie mamy zainstalowanego...
USB Flash: POBIERZ Toshara Sound Driver: POBIERZ Oryginal R1CA021 Saund Driver: POBIERZ W900 Sound Driver: POBIERZ W880 ZAFP Sound...
<center>Poradnik do programu A2uploader czyli jak pozmieniać pliki systemowe na platformie A2</center> Chcesz zmienić akustykę, sterownik...
XS++ 2.x Instrukcja flashowania obsługiwane telefony: DB2000: CID36, CID49 <---potrzebny bruteforcing DB2010: CID36, CID49 DB2020: CID49,...
Witam!! Dziś chciałbym wam przedstawić poradnik, w którym zmienimy sterowniki dźwięku ze standardowych na Toshara Sound Driver. Sam ich mam i...
Ave, czytając różne fora i strony znalazłem trochę informacji odnośnie zmiany softów w różnych modelach na inny.A,że to forum jest o wszystkich...
Więc napiszę tutaj jak przerobisz swojego K750i CID49 na W800 Potrzebne Programy: - XS++ POBIERZ - GSlide POBIERZ - FAR Manager (jest on...
Przewodnik jak wydobyć oryginalne pliki z oprogramowania telefonów: Z530, K610, K790/K800, W550, W810, W850, W900 Prace zaczynamy od pobrania...
Na pewno spotkałeś się już z wieloma poradnikami na temat zamiany Twojego k750i na Walkman'a w800i. Prawdopodobnie już z niego skorzystałeś, i...
O to jak wgrac patche z koncowka .vkp Wpierw dograjmy plik *ssw przez XS1.2 do MAIN i dopero zaczynamy zabawe z farem:
CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Eircsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane co jakiś czas, po to, aby...
Dopełnieniem tego działu stanowi dział Software, w którym możesz pobrać ZA DARMO najnowsze oprogramowania do telefonów. Zapraszamy: ...
Witam, mam male pytanko... mam k750i i zawiesza sie na orginalnym oprogramowaniu nie bylo jeszcze wymieniane...jezeli mozecie podpowiedzcie mi co...
Witam . Chciałbym wgrać w moim t650i soft z k770i , słyszałem że można bo to te same telefony tylko inaczej wyglądają. Widziałem kiedyś poradnik...
mam pytanko, czy da rade zdjac smoka z w200? troche poszperalem, i jedni mowia ze tak, inni ze nie, jeszcze inni ze patchem albo z kolei innym...
Witam... Chciałbym się dowiedzieć jak mam zacząć tuningować swojego k800i... Pierwszy raz się z tym spotykam a bardzo mi na tym zależy... mógłby mi...
Jest to akustyka wyciągnięta z telefonu W995 i działa w każdym telefonie opartym o protokół db3150 Cechy: - Prawdopodobnie najlepsza jakość...
Witam , otóż mam problem. Chciałem ściągnąć sim-locka z mojego K550i. Robiłem to z tym poradnikiem Niby wszystko jest OK ale telefon się...
witam szukam ciekaweych zeczy jak soft do se c902 z jakimś ulepszniem... jak jest coś takiego.... Poszukuje tez jakieś zeczy pod sensor ruchu jakieś...
1 Pobieramy zestaw ikon, który się nam podoba. 2 Włączamy program FarManager, do pobrania z download. 3 Przechodzimy do katalogu: :...
witam chciałbym się zapytać o Softa DO Javy..Ponieważ Nie wiem Czemu Ale Nie moge grac W NIC i Poprostu Myślę Ze To Soft...Dzięki Za Pomoc
Chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość wgrania akustyki z modelu np.W980 czy też W995 do mojego C902? Proszę o odpowiedź i ewentualne...
Witam chciałbym przerobić mój telefonik na zaje***** bajer;D Bardzo spodobał mi się ten tuning prosił bym o pomoc co mam robić krok po kroku;] ...
Jeżeli ktoś chce zmienić sobie czcionkę w telefonie to zapodaje dosyć fajną czcionkę z filmu Blade Blade2
Nowy sterownik aparatu do k850 k850_v1.2_Beta_Camdriver_By_Strong.rar
Nowy sterownik aparatu do k850 Jupita Final
Dzięki temu programikowi w prosty sposób możemy zmieni wygląd naszego odtwarzacza. A2 Media Skinner
Nowy sterownik wyświetlacza dla K850 DisplayDriverBrAzzUkA27s_v200705419_for_k850
Nowy sterownik aparatu do k850 k850_v1.1_Camdriver_By_Strong
1. Przygotowanie: - Naładuj telefon przynajmniej do 55% - wyjmij kartę SIM i jeśli posiadasz kartę pamięci - przygotuj kabel DCU60(65) 2....
Dzięki nowemu A2 Uploader v2 dostaliśmy możliwość flashowania telefonów platformy A2. Oznacza to iż możemy teraz sami wgra sobie oprogramowanie do...
Siemka , mam K550i ze sterownikami z W610.. Jest jakaś szansa żeby mój telefon grał głośniej? Jeśli Tak to powiedzcie jak bo ja nie mam pojęcia jak...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum