W tym dziele dyskutujemy o wszystkich pozostałych Sony Ericssonach
Niedawno wymieniłam mojego SE W880i na C902. Bardzo sobie chwalę nowy telefonik, ale mam pewien problem Otóż, przy poprzednim telefonie używałam...
Chcialabym sama robic motywy... Ale nie wiem jak sie do tego zabrac cojest potrzebne prosze o pomoc:)
Co byscie polecili mam do wyboru na abonament( era) nastepujace modele c902 za 1zl nokia 6500 slide 99 zl samsung u800 za 1 zl k850 za ...
słyszeliscie coś na temat nowego soniaka c905???? :)
Pomozcie, jak wlaczam komorke to mi sie wlancza i wylancza cos nie laczy czy cos? wgrywalem muze na komorke i gdy odlaczylem kabel nie chce chodzic...
Witam. Wie ktoś czy można jakoś odblokować opcję przesyłania plików z telefonu T300 do komputera za pomocą kabla na złącze COM ?
Mam problem z sony ericssonem k550i. Otóż kiedy trzymam go kamerą do dołu wszystko działa, ale gdy przewrócę go na drugą stronę klawisze 4 i 6 mi...
Prawdopodobnie w trzecim kwartale SE uraczy nas nową wersją K8ooI - Ferrari Edition. Będzie posiadał takie same funkcje jak K8ooI standardowy, jedyną...
Włamywanie sie do telefonu prze Dodano: 2007-10-11, 15:13 ] Czy jest jakaś aplikacja która umożliwia włamanie sie do czyjegoś telefonu po przez...
Mójproblem polega na tym, że część filmow w formacie 3GP mi chodzi, a część nie chce działać. Mam SE W200i. Wie ktoś z czym ten problem może się...
czy kupował ktoś ostatnio w200??była taka promocja, że przy zakupie do 31.08 można dostac do niego za free jajowe głosniczki... na początku miałem...
Dziś dostałem nową komórkę ! Jest to SE W200i z angielskiego Vodafone . Ma soft R4GB001 i simlocka . Czy warto wgrywać oryginalny soft ? ( Flash...
SonyEricsson P1i z założenia nie miał być następcą flagowego modelu P990i. Według zapowiedzi, najwyższy z modeli SonyEricssona zostanie...
Witam. Mam pewien problem. Posiadam oryginalny kabelek USB do telefonu. Z jakiejś stronki pobrałem sterowniki do usb i floAt's Mobile Agent, bo...
witam mam pytanie:) co oznacza (+) przy kontaktach, czasami sie wyswietla jak ktos dzwoni do mnie. Drugie pytanko jak wyeksporotwac kontakty na karte...
czy mozliwe jast wgranie języka polskiego przez usb które znajduje sie z boku telefonu w z1010?
witam mam taki mały problem : podczas włączania telefonu mruga mi tylko wyświetlacz i zaraz gaśnie co zrobić?
Jest sposób aby za pomocą kodu lub kabla USP ściągnąć SIMLOCKA z SE w950i ??
Z tego co czytalem to przy zakupie w200i i zarejestrowaniu sie na stronie SE mozna dostac glosniki do tego telefonu... Czy ktos z posiadaczy juz to...
Sieć obiegła bardzo interesująca plotka mówiąca o możliwości pojawienia się na rynku nowego telefonu od Sony Ericsson. Jego innowacyjną i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum