Małe i bardzo Przydatne programy w Javie.
Umieszczamy tutaj Aplikacje (Bluetooth) np.rózne ''Chat przez Bluetooth itp...''
Nazwa apliakcji: ... Opis: ble, ble, ble Screen: ... Rozmiar:
Dzięki temu programowi "wyssamy" instalkę gry z gry. Szczególnie przydatne w Telefonach SE, gdzie można wysyłać właśnie instalki, polecamy! LINK:...
nazwa: Dowcipy_java_2.0.jar Opis: mnóstwo dowcipów na komórkę podzielone na 56 kategorii (np:o chucku norrisie, o euro 2012 itp)
Ta aplikacja ma 3 rodzaje beknięć które możecie wybrać i zrobić komuś kawał np. na lekcji ss nie mam ale ta aplikacja jest bardzo prosta w obsłudze...
Witam Potrzebuje programu do zabezpieczania hasłem telefonu lub chociaż folderu. Program podobny do tego co większość Motoroli ma "wbudowane" w...
Aplikacja bt Radar pozwoli Ci, za pomocą łącza Bluetooth, odszukać i rozpoznać znajdujące się w pobliżu telefony. Znaleziony nowy telefon jest...
prezentuje fajne aplikacje Amogi - odstraszacz komarów. Blue Room pl - czat przez bluetooth. Compass - Każdy napewno wie o co chodzi. Dictonary...
Witam! Do ściągnięcia zapodaje Dzienniczek Ucznia wersja 3.0 (najnowsza). Screeny: LINK:...
3D Cam jest to aplikacja do tworzenia Anaglifów czyli obrazów dających złudzenie trójwymiaru podczas oglądania ich za pomocą czerwono niebieskich...
Nazwa EraGG Screen Strona główna EraGG
Prezentuje iluzje polecam. http://rapidshare.com/files/108692686/OpticalIllusions.jar.html
Znany program do odtwarzania muzyki. Teraz w wersji na komórkę. Screen: Download: http://www23.zippyshare.com/v/91870588/file.html
Nazwa: Kalkulator kalorii PL Opis: Przelicza kalorie ponad stu produktów Rozmiar: 25kb lub 25 192 bajto kalorii :D Link:
Aplikacja: Mapa Polski 2.0 Opis: swietny program pokazujacy miasta, drogi, rzeki i inne oraz wyznaczajacy optymalna droge przejazdu z jednego do...
Nazwa AQQ Screen Opis
Nazwa aplkacji: WinampMobile* (LyricShow**) *nazwa nadana przeze mnie po edycji aplikacji **nazwa oryginału tego programu Opis: Jest to moja...
Nazwa: JBenchmark3d.jar Rozmiar: 81Kb
Szukam aplikacji na jawie(jeżeli taka istnieje), która umorzliwi mi oglądanie telewizji w telefonie. Pomóżcie:-)
Cytat: mguard - zabezpieczenie przed kradzieżą. Kiedy ktoś ukradnie nam telefon i włoży swoją karte to wyśle nam ten program smsa z numerem, a potem...
Nazwa: PaintCAD Opis: Robi animacje gif i bmx, wycina tło, obsługuje formaty *.bmp *.bmx *.gif *.jpg *.ico .wbmp, jest możliwość wstawiana...
Nazwa : Podręcznik Wędkarza Opis : Podręcznik zawiera wszystkie najbardziej niezbędne i przydatne wędkarzowi informacje. Opisy ryb (wraz ze...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum