Masz problem z rozwiązaniem jakiegoś zadania? Chcesz coś powiedzieć ciekawego co zdarzyło się w Twojej szkole? Napisz to w tym dziale
Heh.. Niby są takie wielkie afery ze w gimnazjum zakładają nauczycielom na głowę kosz ja jestem w 6 klasie podstawówki i prawie na każdej religii...
W związku z rozpoczynającym się niedługo nowym rokiem akademickim, chciałbym przypomnieć o możliwości załapania się na darmowego Windowsa,...
Potrebuję wiele ksiazek ktorych nie moge kupic w ksiegarni, moze znacie jakies stronki internetowe z hsiazkami??
Dzisiaj na psychologi mieliśmy test, jak się okazało był to test na inteligencję pisaną, czy jakoś tak. Oczywiście nie było by w tym nic złego, gdyby...
witam was.jak u was jest w szkolach bo u mnie np.z uni jest mleczko o smaku czekoladowym ktore jest zajefjne.chyba tylko na to unie stac chociaz...
Zdjęcia made by k550i, ale niestety nie mojego autorstwa :P MissFoch: No ładnie!
U mnie na kompie w informatyce mam quakaIII lecz gdy go uruchamiam to pokazuje sie informacja : Niestety nie uda sie tego uruchomic poniewaz...
Co czujesz na myśl że już nie długo znowu będziesz musiał/a iść do szkoły, mój w tym przypadku naturalny odruch na tekst "powrót do szkoły" to...
Tak jak w temacie. ZSM Radziejow LP zarządzanie informacją (LI) strona szkoły
witam, mam pytanie: wie ktoś moze skad moge zalatwic słownik angielsko-polski (lub polsko- angielski) prawniczy?? pozdrawiam
o to filmik jak 2 osobom sie nudziło na 1 dzien wiosny :) http://rs64.rapidshare.com/files/23055883/21_marzec__1_.3gp Cell:Następnym razem...
Czy u was w szkole robią kontrole przed wejsciem do szkoły?? Przed np. Papierosami narkotykami i.t.p??
Cala klasa nie dostala swiadectw gdyz ktos zniszczyl kiedys jakies wiaderko na szklonych warsztatach. chyba bedzie spalic wychowawce? A wy mieliscie...
dostalem sie na 3 kierunki w poznaniu na polibudzie, co wybrac bodownictwo telekomunkacja czy automatyka?
Zastanawia mnie co to jest ? Czy to działa ? Ma ktoś to ? Da się to ściągnąć (może ktoś to ma i zuploaduje to) ...
czy ze strony prawnej nauczyciel może zabrać uczniowi telefon?
Niestety to często prawda...
http://i16.tinypic.com/6fjbcig.jpg Wszystkim tegorocznym maturzystom życzę powodzenia :D.
Właśnie kończe gimnazjum i wiem że pójde do LO tylko nie wiem na jaki dział. Mam do wyboru humana (polski,hista,wos) czy ścisłe z matematyka fizyka i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum