Nie samymi Sony Ericssonami człowiek żyje. W tym dziale dyskutujemy o telefonach pozostałych marek.
co sądzicie o tym telefonie miał ktos? często sie psuje? Jak długo trzyma bateria i ogólnie jaki jest w uzytkowaniu? nformacje ogólne...
Witam! Otoz jak juz kiedys pisalem kupilem nokie n72, niesteyyu telefon sie rozdupcyl ;d, koles mi go dokladnie sprawdzil i powiedzial ze popsuly...
Mój brat planuje kupić sobie taki telefon co o nim sądzicie, jakie ma wady?
Witam! Otóż mam pewien problem ;) Zainstalowałem sterowniki od nokii i nie dziala telefon w stanie USB ;/ Pendrive mi też nie działa - wyskakuje...
Moja siostra ma sagema my411x, w którym jest bardzo słaby głośnik. Czy można wgrać do niego sterowniki z forum aby poprawić głośność muzyki ??
Fotka ;) http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/mobiles/nokia2007newstuff/nokia5310.jpg Nokia 5610 XpressMusic to propozycja dla maniakówmuzyki?...
No właśnie czy macie jakiś program do ściągnięcia sim loka z samsunga X200 ?? to jest telefon mojej mamusi :D i chciałbym jej ściągnąć tego sim loka...
Mam ta komóreczkę i jestem ciekawy co o niej sądzicie
no ... to co w temacie ... co sądzicie o tym fonie :D
Uważam że siemensy to najlepsze telefony dla kogoś kto się zna i lubi mieć wszystko jak na tacy... ja w swoim me75 zaoszczędziłem 2 MB !!! pamięci...
Jak się nazywa model Nokii co ma 4Gb pamięci??
Mam doslownie ten model od kilku dni a juz cos w nim nawala. Mam wlaczona blokade klawiszy a wciaz mi sie resetuje np data i godzina. Macie podobne...
Mam pytanie: Gdzie znajdę oprogramowanie do NOKII 3220 i czy wgram je za pomocą zwykłego kabla do PC ?? Chodzi mi dokładnie o wgranie oprogramowania...
Niewiem który telefon kupić czy nokie n73 czy samsunga i300 - moze ktoś z was ma kturegoś z tych fonów Najważniejsze cechy i300: * System...
mam teraz se k7500i i zastanawiam sie nad zmiana na motke v3max ?? czy to dobry wybur ?
Witam! Mam problem z samsungiem e250. Bowiem ten telefon spadl mi na ziemie i zostal mu porysowany caly przedni panel. Szukalem na allegro ale...
Co o niej sądzicie zastanawiam sie nad zakupem
Witam. Moj pierwszy post wiec pls zbytnio mnie nie bluzgajcie. Mam problem z Motka E398, mianowicie zaliczyla ona wodowanie i po osuszeniu okazalo...
Czesc mam se k700i i chcialbym kupic sobie jakas motorole . Moze ktos by mi doradzil z kupnem telefonu? Oczywiscie aparat, mp3
Co sądzicie o nokii 6020? Ja sądze ,że to fajny telefon i nawet tani.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum