W tym dziale rozmawiamy na temat polskich operatorów (Era/Heyah, Orange, Plus/Sami Swoi)
Witam Mam taki problem ... :P chce sobie kupić telefon (na krate) wybrac orange czy ere co jest tansze gdzie sa lepsze pakiety itp Ps....
Witam :) Mam abonament w erze , w listopadzie kończy mi się umowa , a z tego co wiem to 3 miesiące przed zakończeniem mogę podpisać nowa wraz z...
no tak. wiec zaczne od tego, że mam kartę orange, czy tam jeszcze idei, karta ma 6 lat gdzieś tak. no i chodzi o to, że dzwonić moge, odbierać...
Witam.Słyszalem ze jezeli instaluje gadu gadu w telefonie to place raz na tydzien 1.22 zl i moge pisac ile chce. widze ze wszyscy chodza i trzaskaja...
Jaką polecacie taryfę simplusie, aby móc wykupywać darmowe sms ile razy się chce w ciągu miesiąca, wiem, że istnieje taryfa simplus, ale ona kończy...
jak podoba wam się ta sieć? Czy warto przechodzić z innej na 36i6? pozdrawiam!
Mam taki problem: potrzebuje 10zł na koncie ze starterem dostałem 8zł nie mam zamiaru doładowac teraz konta jeszcze. W orange dało się dawniej...
mam takie pytanie... czy posiadając tak tak'a mogę również bezpłatnie korzystać z mobilnego gg? czy tylko nie muszę płacić za przesył danych w EraGG?
Mam problem bo nie wiem jaki internet jest nasjlepszy na fona z naliczaniem sekundowym czy od pobranych rzeczy??
Ostatnio chciałam wysłać koleżance mms z wakacji i ku mojemu przerażeniu nie mogłam tego wykonać... Co prawda mam już swój telefon (se k750i) od...
Witam. Szukałem wszędzie Free bramki SMS do tej sieci i nigdzie nie mogłem znaleźć takiej która by działała. Użytkownicy orange mogą wysyłać z...
mam teraz popa i sie zastanawiam czy nie zmienic na simpusa. duzo smsuje i chcialbym oszczedzic na rozmowach jednoczesnie nie placac duzo za pakiety....
ile się płąci za internet w orange ?? i do czego służy siminteligent proszę o odpowiedzi dziękuje wielce ;) <ok>
Witam, Jestem abonentem PLAY lajt (abonament 30zł + 25% gratis) Czy w tym abonamencie też są takie pakiety jak w play na kartę? Czyli płacimy...
Chciałem Was ostrzec przed tym haczykiem co jest w sieci Era. Przy zakupie telefonu w era.pl dostajemy 1000 sms niby gratis tylko, że używaż można...
Witam. Mam kartę Heyah, podczas przeglądania ustawień w moim telefonie niekiedy pojawia się komunikat, że nie mogę czegoś zmienić ponieważ kod PIN 2...
Mojej kumleli doliczyli do abonamentu dodatkowa kase, jak zadzwoniła do biura obługi powiedzieli, że to za przesyłanie plików przez blutke ?? To...
Gadu-Gadu w telefonie daje Ci wszystkie podstawowe funkcje komputerowego Gadu-Gadu, w tym: * prowadzenie rozmów, czyli wysyłanie i odbieranie...
Witam wie ktoś może coś znajduje sie w zestawie z telefonem w sieci Orange??
Mam problem ponieważ nie mam skonfigurowanych mms-ów i proszę aby mi ktoś szybko odpowiedział i jak bo już nie pamietam :D Dzięki
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum