Dział w którym porównujemy ze sobą telefony SE z innymi telefonami.
Temat:(nazwa telefonu) vs (drugi porównywany telefon) <np. SE k510i vs Motorola L6> Opis tematu: Dowolny Treść postu: - plusy i minusy...
crochet baby bootie crochet baby booties crochet baby booties easy crochet baby booties pattern crochet baby booties pattern free crochet baby...
I would like to thank You for being the member of this forum. Please allow me to have the possibility to express my satisfaction with Host Gator web...
click unlock iphone 4 4.2.1 unlock iphone 4 4.3.2 unlock iphone 4 4.3 unlock iphone 4 unlock iphone 4 4.3.1 ...
iphone unlock click here check it how to unlock iphone click unlock iphone 4.2.1 http://www.kento-reform.jp/aska/aska.cgi?...
unlock iphone 4 4.2.1 unlock iphone 4 4.2 unlock iphone 4 4.1 unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 4.2.1 unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4...
Tak jak w temacie. Z góry dzięki.
Który telefon wybrać SE C901 czy NOKIE 6210 NAVIGATOR Z góry dzięki
Niedługo będę miał do wyania około 450zł.na telefon może byście mi zproponowali jakieś modele, jestem otwary na każdą propozycje ;) Sam oglądam się...
Witam! Mam duży dylemat... Chcę sobie kupić nowy telefon. Mam do wyboru SE W350i, SE W580i czy NOKIA N72 ??] Ktory mam wybrać, pomożcie doradźcie...
Największym plusem Noki jest zaawansowany Symbian. Pozatym telefony są praktycznie takie same. SE Nokia
Witam ;) Posiadam następujący problem. Mam do wyboru następujące telefony ~Sony Ericsson k850i ~LG KU990 ~SE w910i ~SE w660i ~Nokia N73 ME ...
Pomóżcie mi bo nie wiem którego mam wybrać. Z góry wielkie THX
Co myślicie jaki telefon będzie lepszy wg. was. Bo mam do wyboru te 2 telefony i się zastanawiam jaki telefon wybrać?
Od 2 miesięcy mam SE W200i. Wybrałem go, gdyż zależało mi na mp3 w telefonie. Teraz mam okazje zmienić telefon na SE W 810i, W850i albo W880i. Który...
A więc tak moge wybrać dwa telefony (oba będą z angli i oba nowe) Plusy k700i cena od 80zł do 200zł (allegro.pl) (uzywane) *Tańszy *ładna...
Który waszym zdaniem jest lepszy?
Jak sądzicie który jest lepszy Nokia n95 czy Sony Ericsson k810i Plusy k810i -tańszy -według mnie lepsze wykonanie Plusy n95 -większa...
Mam drobny problem. Mój znajomy chce sobie kupić telefon i prosi mnie o pomoc, ponieważ zastanawia się pomiędzy SE k550i, a SE k750i. Porównywałem...
Mam problem. Nie wiem, który telefon wybrać. SE K850i ma lepszy aparat, ale jest o wiele droższy. Czy warto dopłacić i mieć te 5mpx??
jaki telefon waszym zdaniem robi najlepsze zdjecia ?? :D jesli chodzi o 3,2 to mysle ze ma k770i a jesli chodzi o 5.0 to mysle ze N 95 :D a wy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum