Najnowsze Sony Ericssony - oczywiście znalazły swoje miejsce na forum. Wszystko o powyższych modelach.
Witam! Tymczasowo nie mam oryginalnej ładowarki od k800i. Jednak telefon mi się rozładował i chciałem naładować go ładowarką od k510i, czy są to...
Ściągam gry java w formacie .jar. Wszystko oczywiście pięknie instalka na fonie k800i,ale pojawia mi się informacja"operacja nie powiodła się" proszę...
witam prosze o pomoc
Jak to jest z kartami SANDISK do K800i ?? Dziś chciałem kupić taką kartę , jest ona o 35% tańsza od oryginalnych SONY ale koleś w sklepie...
Witam, od niedawna posiadam k800i i udało mi się udostępnić połączenie internetowe dla telefonu przez bluetooth. Teraz mogę korzystać z netu na moim...
Witam. Mam problem z moim aparatem. Otóż przesłona aparatu jak ma chęć to się otwiera a jak nie to nie. Spotkał się ktoś już z czymś takim?
Nagle telefon traci zasięg mimo, że w mieście powinien być cały. Dlaczego tak się dzieje?
Witam mam pytanie czy w K800i można zmienić rozmiar czcionki na większą sieć orange. Pozdrawiam
Aparat w K800i koleżanki co prawda robi zdjęcia ale nie zapisują się one na karcie pamięci. Pamięć ani w telefonie ani na karcie nie jest zapełniona....
witam mam problem z sony ericssonem k800i. kiedy chce zrobic zdjęcie to nie zapisuje sie tylko na chwile sie pojawia napis zapisano i sie wyłącza...
witam posiadam k800i, jak włącze bluetooth w telefonie telefon w żadnym wypadku nie wykrywa urządzeń bluetooth. pomóżcie
Kupilem nowa 800 kazano mi sformatowac baterie czyli 3 razy dokonca rozladowac i naladowac bateie tymczasem bateria skacze mi od prawie rozladowanej...
Witam mam problem mam od 3 dni K800i, mój problem polega na tym że wgrałem plik mp4 (Teledysk) i jakoś mi sie przycina od czasu do czasu urzywałem...
Witam! Czy istnieje możliwość zrobienia przejściówki ze starego złącza SE na Fast Port? I jak to zrobić? z góry thx
wie ktoś co zrobić jak fonik wpadnie do kibla????? nie chodzi o mojego k800i ale o fonik brata bo zostawiliśmy go żeby wysechł i teraz nie chce...
Witam, jako ze jestem nowym uzytkownikiem to po pierwsze chciałbym się ze wszystkimi przywitac:) i pozdrowić. A po drugie chciałbym przedstawić wam...
Witam.Chcialbym przywrocic telefon do stanu jak z fabryki czyli bez zadnego logo itd- lub chociaz sciagnac simlocka i wgrac pl menu. Dziewczyna...
Ci ktorzy zastanawiaja sie nad kupnem k800 czy n73 doradze tyle.n73 jest to telefon z innej połki i napewno jest lepszy.lepsze mp3 na głosnikach 3x...
Nowy post ma dotyczyć problemów i komplikacji związanych z telefonem k800i. Piszcie o co chodzi, a ja wam odpowiem dlaczego tak się dzieje... ...
Hej niedawno zakupiłem sobie fąfel nuwke aparacik fajny jest i mam prsbe czy jest mozlwe gps w tym modelu i jak można go sobie sprawić będę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum