Nie umiesz czegoś zrobić w k550i / K750i / D750i / W800i / W810i to wejdz i zadaj pytanie...
Dajemy wam mozliwosc zmiany ikon menu oraz odtwarzacza do K/D750i oraz W800!! Prawie wszystkie ikony sa na naszym forum w dziale Software a o to...
Zapraszamy też do działu tuning Sony Ericssonów w którym dowiesz się jak ulepszyć swój telefon, oraz jak wgrać nowe oprogramowanie...
Witam otóż mam problem z gg w sieci heyah. poprostu jak kolega podał mi swój nr gg to zapisałam sobie go na gg ale wogóle mi tego kolegi nie pokazuje...
witam. mam taki problem z tel k750i jak osłonkę z tyłu otworze od aparatu to wyświetla mi cały czas otwórz osłonę obiektu a mam otworzono. proszę o...
mam tel w play-u i mam zainstalowane na fonie playgg. wszystko pięknie działało. gdy skonczyła mi się usługa chciałem ją przedłuzyć- wysłałem sms-s...
Witam !! Dziś rano włączyłem mojego SE K550i . Na ekranie pojawił m sie cieniutki niebieski pasek o grubości 1 piksela i o długości 0,5-0,6cm....
Witam Mam problem gdy rozmawiam przez telefon wydaje mi sie ze za cicho słyszę rozmowę. Ostatnio rozmawiałem przez se k510i było duzo głośniej....
Otóż mam taki problem że kupiłem w810i za 100zł lecz ma wadę że kilka klawiszy nie działa. Klawisz W, minimalizacja i regulacja GŁOŚNOŚCI. To jest...
Gdy podłączam słuchawki do telefonu jest załócana muzyka. Nie wiem czego to jest wina. Co z tym zrobić ?? Czy podlega to gwarancji ??
witam jest mozliwosc wrzucenia jakies aplikacji na K750i aby moc sterowac mediami? wiem ze jest mozliwosc wrzucenia na Symbian no ale niestety...
Witam Mam pytanie, a mianowicie: Czy jest jakaś możliwość, żeby po wyłączeniu odtwarzacza i ponownym włączeniu , można było oglądać fil od...
Tak jak w temacie chcialłbym wiedziec jak mozna wgrywac ikonki .png ?? i gdzie mogie znajsc patch dobry na r8 działajacy na blokowanie wiadomosci...
Otóż wymieniłem obudowe to mojego telefonu SE 550i. Wkładam karte i włączam telefon,pokazuje mi taki komunikat:"Włóż SIM lub naciśnij Pokaz,aby...
WWWitam! Mam pytanie, czy ktoś wie czy Opera mini działa w K750 w Orange, bo u mnie nie działa
mam pytanie czy jest jakiś program do ściągania simlocka. z góry dzięki
Czy na k750i mozna posiadac emulator gameboya? Skąd mogę takowego ściągnąć? Czy gry na emulator komputerowy będą działać na komórce? Za odpowiedzi...
Czemu niektore filmiki na komie nie działają tego sam na wet nie wiem mam sony ericsson w710i i czasem nie działają filmiko ie wiem co zrobic...
Gdy zainstalowałem real footbal 2007 z działu downland zaczęła bardzo szybko chodzić. Nie da się wybrać drużyny bo naciśnięcie klawisza w bok...
Witam, Chcialbym pozbyc sie nazwy operatora ktora jest na wyswietlaczu zlokalizowana na gorze centralnie czyli napis "Era" , "Orange" itp. Da się...
mam pytanko czy ma ktoś ustawienia GPRS na K750i ? bo za drogo mi liczy za połączenia... czy może mi liczyć jednocześnie za GPRS i za czas połączenia?
1- CZy k750i ma video dzwonki 2- Czemu nie otwarza mi wav-ow :> dziekuje pozdrawiam
kupilem k750i na allegro dzis go dostalem wszystko ladnie dziala ale typ wgral na niego softa od w800i i gdy chce na walkamna zapodac swoje mp3 to...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum