Użytkownicy k700i znajdą tu coś dla siebie. Informacje na temat serwisowania, ściągania Simlocka oraz odpowiedzi na inne pytania.
mam małe pytanko. Lampa przy k700i nie chce sie wlaczyc czy moglo to byc spowodowane zmiana obudowy i naruszeniem jej??
Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy i mam pytanka dotyczące mojego nowego phona. Czy do modelu k700i są jakieś kody wystukiwane na klawiaturce np do...
Witam.. Mam pytanie jaki soft mam wgrać do se k700i?? Telefon sie sam resetuje jak ktos dzwoni a ja nie odbiore itp. Proszę o porady ewentualnie...
jak trza albo czym usunąc nie dające sie np tapety i dzwonki od se k700i bo kupiłem telefon od kumpla i on miał z ery a ja niewiem jak usunąć nie...
Otóż mam pytanie czy różni sie se k700 od se k700i ?? ludzie mi mówią że sie rozni jak sie różni to czym ??
Kto mi powie jak skonfigurować sobie WAP w K700i w sieci Orange, ponieważ nie moge se żadnej gry sciągnąć.... Prosze o szybką pomoc.
Znacie może jakieś proste i domowe sposoby na tuningowanie swojego koma?? :) ja w swoim zmieniłem tylko podświetlenie klawiszy..koszt był nie wielki...
Czy da sie jakos zrobiczeby w k700i moglo sie wiecej zapisywac smsow ? bo z tego co zauwazylem to max miesci sie 64, czyli 32 wyslane i 32 wyslane, a...
miałem k700 i wszystko było ok ale do czasu dopóty nie spadł mi z 2 piętra na trawe na szczeście nic sie nie stało :D!!! !! al moja radość była za...
Witam Państwa. Posiadam telefon marki Sony Ericsson, model K700i. Czy mógłbym prosić o porady dotyczące jego użytkowania. Prosił bym o nie...
Mam pewien problem. Chodzi o to, ze bateria w moim k700i bardzo szybko sie rozładowuje. Nawet gdy przełoże baterie z nowego telefonu problem sie...
Mam pewien problem z baterią w moim k700i mianowicie po całkowitym naładowaniu baterii napisze może z 7 sms i telefon sie wyłącza bez ostrzeżenia, że...
Wie moze ktos jak wylaczyc to klikniecie przy robieniu fotki lub przy rozpoczeciu nagrywania??;>
Jak wyłączyć profil HF który cały czas się włącza sam nie można przez to słuchać muzy no i przedewszystkim jak ktoś dzwoni do mnie to go nie słysze....
Mam problem. Wrzucam na koma filmiki 3GP a one automatycznie przenoszą się do folderu "inne" i jest tylko opcja wyślij... ;/ help... (dla...
Czy można tak wrzucić gry na komórkę by były w katalogu inne?? (bym mógł je wysyłać do innych z komórki)... :-x :ok: :good:
Jeśli ktoś chciałby wysyłać wiadomości (sms) przez BT w k700i to wchodzimy w notatki piszemy jakiś tekst klikamy więcej>wyślij>przez bluetooth i...
Jest To Opis zdejmowania/Zakladania Blokady SIMlock Co jest Potrzebne: 1. Kabel Serwisowy 2. Program SEMCtool - Do pobrania w...
Mam kontakt w spisie telefonów, w którym mam 3 zapisane numery (komórkowy, domowy i służbowy). Tylko że jak ta osoba dzwoni ze służbowego wyświetla...
Witam potrzebny mi sofcik orginalny orange bo chcę oddać telefon na gawrancję a mam teraz soft z dzwonkami mp3 proszę o pomc
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum