Problemy, porady, pytania dotyczące SE K300i / K310i / K320i / w200i
Kolejne pytanko :) Ostatnio zepsuły mi się słuchawki. Tylko jedna z nich działa, a druga czasem zaskoczy, ale to tylko na 1-3 sekundy... Można to...
Witam! Doładowałem sobie konto za kwotę 20zł. Od tego czasu nie mogę wysyłać sms. Wyskakuje komunikat: "Wysyłanie nie powiodło się. Wiadomość...
Witam! Czy można odzyskać skasowane wiadomości z folderu "odebrane"? Usunąłem zawartość tego pliku, a dzień później zorientowałem się, że było w...
witam czemu w niektórych grach mam obcięty ekran proszę o odpowiedz <co>
Mam taki problem...a mianowicie kiedy wlaczam ladowarke...to raz laduje raz nie, jak poruszam to albo wlasnie sie ladowanie wlacza albo wylacza...i...
Wiec tak: nie mam plytki z sterownikami do IrDA wiec potrzebuje ich czy moglby ktos mi je udostepnic prosze o pomoc!!!
Witam! Map mały prolemik :( Chodzim mi o pliki chronione na komurce, myślałem ze je usune je za pomocą kabla i pupa <nie> nie ma ich jak...
Witam, mam pytanie czy jest możliwość wgrania ikon przez IRDE za pomocą emulatora kabla COM dla IRDy?
Mam pytanie czy mozna usunac jakos te pliki operatora (jakies straszne animacje i dzwieki) ?? bo i tak z nich nie bede korzystal a zamiast tego...
Witam. Ściągam gry z www.megagsm.info - i niektóre wchodzą. Ale np. te podryw na basenie, akademik, itp. nie :P Widać tylko jakąs część gry. Tak...
OSTATNIO MOJ TATA MIAL PROBVLEM Z PORUSZANIEM SRODKOWEGO GUZIKA TZW.GALKI NASTEPNIE U MNIE POJAWIL SIE TEN SAM PROBLEM :( CZY MOZNA JAKOS TEMU...
telefon wpadł mi do wody i nie działa głośniczek :( czy ktos wie ile moze kosztować sam głośnik(chociaz tak mniej wiecej)? była bym wdzięczna za...
Mam dość dziwny problem. Jak zapisze jakiś nowy numer w książce to losowo wybrany istniejący już wpis w książce tak jakby znika. Tzn. jest w...
Witam mam k300i i zepsul mi sie jostic u innych kumpli tez czy to jest wada telefonu czy poprostu zaniedbalem aparat ????
Witam mam problem mianowicie gdy wysyłam sobie przez irde plik co zajmuję 3,9 MB to gdy jest już tak 70 % wyskakuje mi komunikat że urządzenie...
Czy Istnieje Jakakolwiek karta pamieci do SE K310i???? :) ?? ?? ??
Witam, zaktualizowałem oprogramowanie na moim SE K320i do wersji R4GC012 za pomocą programu "Update Service". Pobrał aktualizację ze strony...
ustawilem dzwonek wiadomosci w moim telefonie na najglosniejszy.... ale kiedy dostaje sms-a jest bardzo cichy... chociaz w ustawieniach jest na...
Mam mały problem związany z przeglądaniem internetu kupiłam telefon sony ericsson w normalnym sklepie a kartę w erze próbowałam na wszystkie strony...
mam taki problemik nie wiem jak zrzucac gre z waszego forum na komorke ( SEk310i) powinien byc plik gdzie wklejam go do folderu "inne" plik jar. czy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum