Dział w którym znajdują się gotowe SMS-y
1. Każdy temat ma mieć nadaną kategorie. Np. do kolegi, do dziewczyny. 2. Smsy zamieszczamy w ten sposób Treść SMS ...
..chciałbym napisać Ci cos milego, cos innego i nowego, cos pieknego i madrego, cos takiego bys wiedziala i zebys niezapomniala i ze ...Kocham Cie do...
#################################### Cała prawda o łosiu: jak się nazywa miejsce gdzie mieszka łoś? Łosiedle łoś morski? łośmiornica głupi...
Życzę Ci błędów, które się da naprawić i odwagi, aby pogodzić się z tymi, których nie da się naprawić. Nikt nie jest doskonały - a kto nie chce się z...
Z okazji jakże pięknych - ... Godów życzymy Wam abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze...
Przyjmij życzenia Babko kochana od drugiej Baby z samego rana, niech Twój dzień cały będzie radosny, trzymaj sie Babo, aby do wiosny! Marzec wyjął...
Dziewczyny coś nie mają pomysłów na eski na Dzień Chłopaka: Z okazji Waszego Święta - my, dziewczyny, życzymy każdemu chłopcu: - Dziewczyny -...
MIś polarny potrzebuje zimna i lodu miś puchaty ciepła i miodu miś na niebie potrzebujegwiazd wokół siebie a miś samotny potrzebuje Ciebie ...
Spenetruj wejście. Powoli bez pośpiechu... Sięgnij palcem jak najdalej, jak najgłębiej! Gdy poczujesz opór przerwij na chwilę. Daj odpocząć materii,...
1. Gdy będzie Ci smutno i słonko przestanie świecić na niebie, to spójrz do góry, bo jedna gwiazdka jest ode mnie dla CIEBIE! ...
Mój kwiatuszku, mój wspaniały. Mój jedyny, ukochany. Moje serce Ciebie chce, cierpi kiedy nie ma cie... ####################### kocham cie...
Ty jesteś celem wszystkich moich dni!! ############################ "Kropla miłości jest więcej warta niż ocean uczuć" ...
Jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk Twojego imienia. Jeszcze długo wśród tłumu będę szukać Twojego cienia......
Zboczona wróżka-śmierdziuszka ,złapała pinokia. usiadła mu na Nosie i zaczeła krzyczeć!! Kłam Pinokio Kłam !!! ...
Życzę Ci kolego miły, by dziwki Ci się śniły. Śniły młode i gorące i fiucika dobrze ssące, aby pałka dobrze stała mimo tego, że jest mała! ...
1)Gorące jak słońce i słodkie jak śmietanka pozdrowionka dla ... 2)Uściski od laski co lubi bluzki w paski :) 3)Wiatr tutejszy mocno dmucha,...
Jak zapach konwalii pobudza marzenia tak ty przyjmij ode mnie gorące życzenia:zdrowia, szczęścia dużo wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń. ...
Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach i w każdą szparę i w każdy kąt, wciśnie się życząc WESOŁYCH ŚWIĄT! ...
Słoneczko wstało a wraz z nim ja, życzymy Tobie miłego dnia :) Tysiąc całusków z rana + 2 do śniadania, + 2 na potem i jeszcze raz tam i z...
1. Młodej Parze, Boże stwórz życie z najpiękniejszych róż! Dużo szczęścia, własnej chatki i tytułu mamy, tatki. Byście mieli tyle dziatek, ile razem...
Dotykając twe ciało ogarnia mnie żądza seksui niemiłosierny ból oczekiwania na tą chwile zniewalasz mnie sobą,nie pozwalasz zasnąć ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum