Posty osób które maja poniżej 10 postów będą usuwane
Tutaj piszcie tytuly poszukiwanych gier i model telefonu na który szukacie danej gry . Ja szukam gry "Gra w ciemno " na SE k510i . //Reaper:...
Jeśli poszukujesz Motywy, napisz tu. //Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz, proszę ja umieścić w odpowiednim dziale. W...
Jeśli poszukujesz Programów na PC napisz to w tym temacie //Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz, proszę ja umieścić w...
Jeśli poszukujesz filmiku napisz to w tym temacie. //Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz, proszę ja umieścić w...
Jeśli poszukujesz jakiejś aplikacji java/symbian napisz to w tym temacie. //Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz,...
Jeśli poszukujesz jakiegoś dzwonka napisz to w tym temacie. //Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz, proszę ja umieścić...
Tutaj piszcie tytuły poszukiwanych e-booków ja poszukuje książki która opowiada o Emilly Rose nie pamietam dokładnego tytułu ale jak znajde to...
Tu piszemy jakich poszukujemy tapet/animacji Może zacznę od siebie :) Poszukuje tapet tego typu Girl+car :) //Reaper: Jeżeli ktoś...
Jeśli poszukujesz jakiegoś filmu pełnometrażowego napisz w tym temacie. //Reaper: Jeżeli ktoś posiada w swoim zbiorze poszukiwaną rzecz, proszę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj tematy
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum